|
Příspěvky uživatele - 97.220
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motor Tecumseh, 21.6.2011 Vedel by teda nekdo co s tim?
Dekuji. |  | Motor Tecumseh, 1.10.2010 Nene, je tam jakoby takova spirala, jak se motor roztoci, tak odstredivou silou pastorek sjede v te spirale a zacne zabirat.
Problem je v tom ze jak pastorek zabere, najede do soukoli, jednou protoci, tak ihned vyskoci zpatky nahoru a motor jede... celý příspěvek > |  |
|  | Motor Tecumseh, 1.10.2010 Dneska jsem to ještě zkoušel, ale nenastartuje. Vždycky to startér 2x protočí a pak pastorek vyskočí a jede naprázdno. Ohlodané nic není a kabely jsou dostatečně tlusté.
Věděl by teda někdo co s tím?
Díky |  | Motor Tecumseh, 30.9.2010  Dobry den, do starsi sekacky jsem si levne poznamosti sehnal novy motor Tecumseh 50 Centura LX s el. starterem. Puvodni motor uz nemel silu.
Problem spociva v tom, ze kdyz chci motor nastartovat baterkou do sekacky, tak starter 1-2x protoci a pak... celý příspěvek > |  | Levna el. sekacka z Obi, 1.9.2010 Zdravim, podarilo se mi odrovnat el. sekacku a to tak, ze motor nema silu a znacne se hreje, tzn, ze se s tim neda sekat.
Sekal jsem s tim mokrou travu.
Napadlo me proslehle vinuti motoru zapricineno pretizenim motoru.
Zkousel jsem i vymenu... celý příspěvek > |  | Tecumseh BVS 143 - hlava motoru, 1.9.2010 Ahoj, potreboval bych hlavu k tomuto motoru nebo popripade poradit, kdo z Opavska svaruje hlinik. Ulomil se totiz jeden z drzaku horniho plechu se startovanim. Nespis vada materialu.
Dale bych potreboval vede, jak je mozne, ze ve valci v nikasilove... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|