|
Herbol? Xyladecor? Johnstones?, 20.6.2010 Pane Vysloužil, děkuji že jste me přesvědčil na tenkostěnnou. Mám donatíráno, hotovo. Zadání znělo - palisandr. Protože jsem se nakonec rozhodl dát 3 vrstvy lazury tak aby to nebylo moc černý, dával jsem 6 dílů lazury v odstínu palisandr, 3 díly... celý příspěvek > |
 |
Cistenie zeleznicnych drevených podvalov, 10.6.2010 Ten sajrajt kterým jsou ty pražce napuštěny bude pravděpodobně karbolín. Pracovali jsme s ním před 29 lety u ženiního vojska a na zahradě bych takto ošetřený materiál nechtěl. Tam kde se s ním ošetřovalo dřevo a pražce nerostlo trvale nic, při... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Ježek - co dělat, aby k nám přestal v noci chodit, 3.6.2010 Ježci mají hodně rádi psí granule a piškoty, dokrmujema tím zjara malý, co sotva vylezli z pelechu po zimním spánku, Protože mají výbornej čich, zkuste několikrát pejskovi granule na noc poklidit a pár jich pohotit nekde jinde mimo vaši zahradu, mělo... celý příspěvek > |
 |
Prosím o radu jakou sekačku Stiga vs. Dolmar, 3.6.2010 Hondu si sám nemůžu vynachválit. Nad sekačkou s jiným motorem bych se dneska asi ošíval. Servis na Stigu i Dolmar mám osobně u baráku nebo cestou na zahradu. Obě jsou to mašiny na roky provozu, já bych bral tu hezčí. j.c. |
 |
Prosím o radu jakou sekačku Stiga vs. Dolmar, 3.6.2010 Těžko tady budeš hledat člověka který by měl více zkušeností s oběma. Obě High-end daných značek. stejná váha, stejný motor, obě hezký. ber to pocitem a očima a dostupností servisu. Výkon motoru chválím, tráva roste letos jako blbá. ... celý příspěvek > |
 |
Úroda, 3.6.2010 O tom to je, mit kam vypadnout když je člověk z města. A když si to tam udělá po svým, pořád je co zkrášlovat a vylepšovat, tak je to prý zábava. Obzvlášť letos. Víno vymrzlo, meruňky žádný, broskve kadeřavý, saláty sežraný, okurky maj plíseň,... celý příspěvek > |
 |
Modřínový zahradní stůl - čím ošetřit, 1.6.2010 Dobrý fotky, krásnej stolek. j.c. |
 |
Jaké palubky na na zahradní domek, 1.6.2010 Se sílou desek Vám radit nebudu, snad s profilem. Vybírejte pokud možno tak, aby při sesazení palubek tvořil co nejcelistvější, hladký povrch s ohledem na pozdější broušení nebo renovace nátěru. Broušení složitých profilů palubek je... celý příspěvek > |
 |
Pila Aram-Trade-Tools, 1.6.2010 Nemohu si pomoci, ale při přečtení posledních 5ti příspěvků mám pocit, že je všechny psal jeden člověk. Pravopis pod psa, v žíle tak 3 promile. Znovuotevření tohota vlákna má zadání jasné, dokázat že Aram Trade Tools a spol stále žije. Proč se tedy... celý příspěvek > |
 |
Honda, Stihl nebo Husqvarna?, 27.5.2010 kosím se Stihl 130 letos 3 rokem. Startuje na řeknutí a to i po zimě. Ergonomie, vyvážení a provedení hlavy že snad lepší nenajdete a řidítka a hlavy montuje na svý mašiny plno majitelů jiných značek. Výkonově bohatě dostačuje jak v přerostlý trávě... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zátěž křovinořezu, 27.5.2010 Nůž beru to bordelu s náletem a bodlákama když du dělat břehy kolem rybníka, na trávu strunu. Mám pocit že výsledek je lepší, hezčí a snad ji i líp cítím v ruce. Přestávka po nádrži na napití je tak akorát. j.c. |
 |
Stiga Turbo 50 S, 25.5.2010 Já chlapi nevím, Na tenhle i vyšši porost by snad byla vhodnější už sekačka bubnová. fandím majiteji aby ho sekání chytlo a věnoval se mu snad častěji. jinak jestli Stiga pochroustá i tohle, pak to nemá chybu. Ať vydrží. j.c. |
 |
Využití benzinu Speciál 91, 21.5.2010 Je to slyšet každý jaro na zahradách i kolem chalup. Na zimu uložená technika v mnoha případech i se směsí se pravidelne dostává na denní světlo někdy koncem března nebo v dubnu. Pokud vůbec nastartují je slyšet kuckající stroje které zpravidla... celý příspěvek > |
 |
Jakou sekačku?, 16.5.2010 Pro 118.44
On se ten pojezd dá vypnout nebo nezapínat když netřeba, víte??
Práce se sekačkou se skoro plným košem ve svažitém terénu a bez pojezdu, tak to raději kosu.
Tyhle stroje nekupuji na netu ale někde u místa bydliště skrz záruku a... celý příspěvek > |
 |
Jakou sekačku?, 16.5.2010 Aby vás ta práce se sekačkou bavila, berte pojezd. j.c. |
 |