|
Jakou zavadu muze zpusobit nadmerne mnozstvi oleje v motoru?, 11.7.2009 Tak to přes měrku odsajte a máte klid. Cenťák je dost, mohlo by to jít přes odvětrání kliky do turba. |
 |
Ohnutý plech proti slimákům, 6.7.2009 V sousední diskusi o slimácích mě zaujal nápad s ohraničením pozemku ohnutým plechem, který slimák není schopen překonat. Mohl by sem někdo vložit fotografie jak takový ohyb má vypadat. |
 |
|
 |
Jaké rostlinky do jezírka, 1.7.2009 To Hanča:
Paní se ptala na to co dát do jezírka, né na pitomé plky o sibiřských kosatcích. Asi prodáváte tento plevel (kosatce) v nějaké Gardenfloře ostatně je vás víc takových chytráků. Nebo nějaká ortodoxní ochranářka co usíná s fotkou Bursíka pod... celý příspěvek > |
 |
Jaké rostlinky do jezírka, 1.7.2009 Dejte tam ten leknín, nějaké šípatky, blatouchy atd. Vše můžete donést z přírody. Vodní kosatce kvetou žlutě nebo fialově. Je toho hodně. mrkněte třeba sem: http://www.akvarko.cz/jezirka.php |
 |
Co je to za tvora?, 1.7.2009 Tak dík,
dočetl jsem se se, že napadá i slimáky tak jsem ji hned pustil do záhonu. Myslím, že byla ráda noc strávila ve sklenici.
Ta mazala |
 |
Jezírko, 1.7.2009 Být Vámi, na koupání v potočním jezírku se vykašlu. Voda z potoka navíc průtočná bude stále studená. Potok pokud protéká kolem baráků může být kontaminován různými splašky které nejsou na první pohled vidět, občas nese posekanou trávu, i jiný bordel.... celý příspěvek > |
 |
Co je to za tvora?, 30.6.2009  Pod sudem jsem našel tohoto tvora, neví někdo o co se jedná? |
 |
Stromy a mravenci, 19.5.2009 Přeji všem milovníkům zahrady a přírody pěkný den! O těch slunéčcích vím, ale kde je sehnat nebo jak je "chovat" :-) :-), abych jich na zahradě měla strašně moc. Jednak jsou krásná a jednak mšic mám na růžích "hafo", teď se... celý příspěvek > |
 |
Tuje v květináčích, 16.5.2009 Prosím jak se starat o túje v květináčích? koupil jsem velké květináče a zasadil, kdy mám přihnojovat? Mám v úmyslu je nechat v květináčích co nejdéle třeba i 20 let, zamozřejmě je nechám do 170 cm pak zastřihnu. Děkuji |
 |
Pinus densiflora Tagiosho Compacta, 15.4.2009 Dobry den, loni jsem tuto borovici presadila a pote ji opadala velka cast jehlici a zbyvajici se zkratilo asi o tretinu a na koncich zezloutlo. Muzete mi prosim poradit, co s tim?
Diky. |
 |
|
 |
Kysané zelí, 6.2.2009 sandy
Má někdo zkušenost s nakládáním červeného zelí.Zkusil jsem letos poprvé cvičně 5 kg.Chuťově není špatné, ale nezměklo. |
 |
Rychlerostoucí živý plot, 18.9.2008 Jak vypadá živi plot Piracanta?čemu to je podobné? a může se to pěstovat i na balkoně v kontajneru, děkuji |
 |
thuje v čem pěstovat, 17.9.2008 Prosím chci koupit cca 150cm thujky na balkon do jak hlubokých nádob je mám zasadit. Uvažuji je mít na pořád děkuji |
 |
Jalovec skalní - v kolika letech dosahuje maximální šířky?, 12.9.2008 Prosím o radu, jaký prostor nechat jalovci "juniperus scopulorum Blue Heaven". Uváděná šířka v dospělosti je 4m, jak rychle se rozrůstá? Bude v sousedství plotu, kleče a rhododendronů, ráda bych mu/jim nechala dost místa, ale 4m se mi zdají... celý příspěvek > |
 |
Je to palma?, 7.7.2008 Děkuju Vám moc, ještě musím někde zjistit o jaký druh se jedná. Pěkný den. Lenka |
 |