|
Příspěvky uživatele - 129.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za houby na zahradě, 7.11.2009 Může někdo podle fotografií určit co je za houby?
Je jich více, jak jednotlivě, tak v trsech.Děkuji |  | Hrušková povidla, 25.10.2009 Nenašel by se někdo, kdo by mi poslal recept na hrušková povidla.
Díky Věra |  |
|  | Kam uložit kvas?, 18.10.2009 Kam s ním?Touto Nerudovskou otázkou prosím o radu kam na zimu s dvousetlitrovým plastovým sudem kvasu švestek. V pálenici mi kvas vezmou až v březnu 2010. V současné době mám sud na zahradě. Do baráku se mi nevejde, jedině do sklepa ale musel bych... celý příspěvek > |  | Ocún, 9.10.2009 Dobrýden, všechny zasaďte a nevyndavejte, mám je mnoho let v zemi, vždy na jaře vyraší nové veliké listy, pak zatáhnout a pak vykvetou tisícerokvěty, nevyndávat v žádném případě, bydlím na severu Čech a mnoho let je pěstuje, množí se skvěle a obruba... celý příspěvek > |  | Ocún, 9.10.2009 Dobrý den, já mám celoročně ocúny v záhoně a je jich spousta, každý rok přibývají další, nádhera, nikdy jsem je nevyndavala. |  | Ředkev, 6.10.2009 Díky za radu, ale to je něco jako, když mám v prkně díru a potřebuju ji zadělat, abych si vzal nové prkno, dthx |  | Thuje z Obi a Baumaxu, 2.10.2009 Dobrý den, já mám ještě asi 40 ks thují occidentalis 60-80 cm velkých, na zahrdě vypěstovaných pro svůj živý plot a zbyly mi, jsou ze semen 4leté sazenice. Mé kamarádce se před lety stalo to samé, ale když jsem ji viděla, jak jich několik vysadila,... celý příspěvek > |  | Ředkev, 28.9.2009 Úŕoda ředkve je velká, ale hodně vyhodím, protože je něčím napadena.Jsou v ní černá místa a chobičky od škůdců.Poradí mě někdo co to je, případně jaký postřik použít Děkuji |  | Mountfield TDL 484 TR B, 24.9.2009 Dobrý den, prosím mohl byste mě někdo poslat fotečku jak jsou zapojeny pružinky na klapce u karburátoru, dával jsem novou lopatku a nevím jak zapojit pružinky na omezovači. Moc děkuji za rychlou odpověď. Bartoš, bkreal@seznam.cz |  | Jak najít díru v bazénu, 3.9.2009 Tak to teče, to je jasný. Mě to natrhly děti ploutvema. Najít se to dá, nejlépe potápěčské brýle a hledat i ve svárech folie. Díru jsem našel a zalepil pod vodou. Udělal rysku a druhý den zase chyběla voda ale míň, hledal jsem dál a našel další díru.... celý příspěvek > |  |
|  | Stavba udírny, 21.8.2009  Zdravím, já udím na délce kouřovodu skoro 6m. Udírna je dřevěná a při uzení kouř uchází kolem dokola spárkami. Nikdy jsem neměl maso s příchutí dehtu, krásně voní a říká to každý kdo odemne maso má. Vnitřek udírny voní kouřem a stěny jsou černé jak... celý příspěvek > |  | Praglanda do masa nebo ne?, 17.8.2009 To zní rozumě, pokud to uzené nekonzumujeme každý den není to zas takový problém. Ostatně o kouři z grilu bylo napsáno mnoho pojednání a když jedu třeba na kole a koukám po okolí, lidem se z grilů kouří jak z Titaniku, děti skotačí kolem a pohoda... celý příspěvek > |  | Jezirko - vhodna filtrace atd, 16.8.2009  Bude to také hodně o kvalitě vody. Já používám obyčejný vnitřní akvarijní Fluval 3 na jezírko 2000l a vodu mám čistou krásně. Filtr stojí asi 500Kč. Tak jednou za pět dní ho vymáchám v potoce a to je celá údržba. Vodu beru také z potoka.
Jarda |  | Praglanda do masa nebo ne?, 5.8.2009 Při serfování netem jsem narazil na článek ing. Tauchmana týkající se použití praglandy pro přípravu masa na uzení. Prože se zrovna chystám naložit bůček a krkovici do kameňáku ve sklepě, zajímají mě názory dalších fandů jenž "Mají pocit... celý příspěvek > |  | Mizení ryb, 18.7.2009 Ze zahradního jezírka mi zmizely čtyři ryby. Jednalo se o červené Karasy velikosti kolem 13cm. Něco mi na ně chodí, člověk to není, zahradu hlídá zlý vlčák a jsme pořád doma. Bydlíme u lesa a v okolí je i hodně dravých ptáků atd. Nemá někdo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|