|
Příspěvky uživatele - 149.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Avokádo, 15.6.2013 Že by houba či plíseň? |  | Motorová pila Oleo-mac, 31.8.2010 Mám tohoto macka od roku 1997, po sedmi letech seřízený volnoběh a směs, pouze výměna strun a broušení kotouče, kvalitní vazelína do převodu náhonu hlavy pravidelně doplňovaná, kvalitní olej do kvalitního paliva, spotřeba nízká, žádná... celý příspěvek > |  |
|  | Motorová pila Oleo-mac, 31.8.2010 A proč kupujete použité pily s pouze půlroční zárukou? Zákonná záruka na nové zboží je dva roky... |  | Motorová pila Oleo-mac, 31.8.2010 Myslíte čínská pila, že? Hecht bývala německá značka... |  | Motorová pila Oleo-mac, 31.8.2010 Vy jste expert na materiál a zpracování motorů a pohyblivých součástí dolmarských pil? Asi ne, jinak byste se u některých typů dost divil... |  | Sekačky od Mountfieldu, 10.5.2009 Vážený, bez argumentů jste právem za tažné zvířes rohy. Křovinořey OM mám 12 let, v servisu pouze jednou a omylem (pootočený šroub bohatosti směsi). Promitivní sekačku od Stigy mám deset let, vyměnil jsem jen plasty, konečně odcházejí šrouby u... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|