|
Žloutnutí anturie, 15.10.2010 Anturie vyžaduje hodně světla, stále vlhký, ale hodně vzdušný substrát - kůra, agroperlit, kokosová vlákna, rašelina, listovka, nebo je též možné použít substrát na orchideje. Pokud je napadená plísní nebo houbou, použít fungicid. Jestli jenom... celý příspěvek > |
 |
Motor Jikov 2-takt - kontaktní zapalování, 10.10.2010 Ještě před seřizováním vyčistěte vzduchový filtr- pokud je zanesený- motor si nasává mnohem více benzinu a výsledkem je bohatá směs. Doporučuju zkontrolovat stav a hladinu oleje v něm. |
 |
|
 |
Ošetření benzinu stabilizátorem paliva, 10.10.2010 To máte těžko. Někdo vám bude tvrdit že lepší je mít karbutátor prázdný, jiný zase že se ze vzduchu bude srážet při změnách teploty voda a oxidovat v prázdných kanálech karburátoru... U 2t že budou tyřet membrány karburátoru... Za mě- vyprázdnit... celý příspěvek > |
 |
Solo nebo Stihl, 10.10.2010 Stihl . Pokud koupíte nový u autorizivaného prodejce není problém. Že se snad vyrábí v číně? Víte je rozdíl když někdo vyrábí pily X-let a pro snížení výrobních nákladů přesunou výrobu do číny ale stále dodržují vývojové a výrobní postupy! To když si... celý příspěvek > |
 |
Karsit Dream 115 E, 10.10.2010 Zkušenosti s tímto riderem nemám vůbec žádné. Každopádně doporučuji zjistit si kde v blízkém okolí máte servis této značky, ony totiž ušetřené peníze se mohou časem prodražit dojížděním za servisem 30 a víc km vzdáleným. Viz mí drazí sousedé (v okolí... celý příspěvek > |
 |
Křovinořezy mcdillen, 10.10.2010 To si musí člověk zkusit sám. Kupte si čínu a pak se časem uvidí. Když vás baví kupovat co chvíli nový stroj... já pracuji cca s 12 let starou Hsq 235 a láká mě novější Jonsered BC2236 je stejně živý ale s větším krouťákem, ale nad čínou a řešením... celý příspěvek > |
 |
Ošetření benzinu stabilizátorem paliva, 10.10.2010 Pokud se nemýlím a mé informace jsou správné, tak tyto stabilizátory nějak zvlášť nepomáhají ani tak stabilizaci paliva, jako při vodnatění rovnoměrně rozložit vodu do celého obsahu. Voda jak všichni víme je těžší a sedne si na dno- při nastartování... celý příspěvek > |
 |
Oleo-mac není na prd, 24.9.2010 Sytý zvuk vytočeného do max. ot. kde si pěkně tarokuje a po puštění plynu po půl vteřině zase běží na volnoběh a za půl vteřinu po vrknutí po plynu se točí u maxima za doprovodu pěkně nastaveného zvuku je super. Zlostné vrčení Hsq 245R je taky... celý příspěvek > |
 |
Elektrická versus benzinová pila, 24.9.2010 Jonsered CS2238 je o malinko silnější varianta Hsq 236, shodná s Hsq 240e provedená v jiné řekl bych hezčí červené barvě. Nevím jakou řeznou část používá Hsq 236 tuším že.325" 1.3mm a malé Jonseredy 2234 a 2238 3/8" 1.3 tudíž jsou vhodnější spíš na... celý příspěvek > |
 |
Jaká pila, 24.9.2010 Za mě 2245. Je lepší mít výkonovou rezervu.
K použití oleje Stihl, ničemu to neuškodí Ale Husqvarna i Jonsered vyžadují v době záruky používat jimi doporučované oleje jinak Vám v případě poškození motoru záruka nemusí být uznána. |
 |
|
 |
Práce s křovinořezem, 30.8.2010 zdravim,
tak já sekám převážně s trojzubcem a to stylem otáčky tak akorát a v úvratích bez řezu uberu a do záběru zas pod plynem. Jiná situace je u struny tam točím skoro pořád plný plyn resp tak, aby motor v řezu neměnil otáčky / zvuk
V |
 |
Pomoc s připojením pískové filtrace, 1.8.2010 Ještě doplnění, teď jsem na to koukal, ten průměr to má cca 7-8cm.Jsou toho 2 kusy a je to přibaleno v sáčku s příslušenstvím u ProStar4.Stále marně koumám k čemu by to mohlo být dobré... |
 |
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010 "Proč není uvedeno u tuků na homokinetické klouby, že jsou vhodné na mazání vysokootáčkových převodů u křovinořezů, protože je to mazivo určené pro - viz. popis." Tím jste mě dostal, směju se ještě teď. Dovedete si představit, jak velká by... celý příspěvek > |
 |
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010 Ach jo, tak holt jinak. Rozmontujte si flexu a podívejte se, jakým mazivem je na ní namazaný úhlový převod |
 |
ABG CG 430 HB vs. Gude GMS 1100 B, 27.6.2010 Na co to bude? Jak velké plochy? Osobně považuji všechny tři uvažované značky za bláto a lepší než toto je dobře naklepaná kosa. Raději si opravdu kupte třeba Stihl, nebo Hsq, třeba na splátky (Husqvarna a Jonsered Vám nabídnou 10x10 bez navýšení)... celý příspěvek > |
 |