|
Co je to za kytku?, 3.10.2010 V pokojovkách se moc nevyznám, ale rozhodně se nejedná o borůvku. |
 |
Smrk - choroba nebo škůdce?, 3.10.2010 Nevím co máte za skušenosti, ale já mám zase ty, že jim to nevadí. |
 |
|
 |
Co je to za kytku?, 3.10.2010 Tu první (č.1)bych tipnul na Hoya carnosa, lidově" Voskovka".Tu druhou si netroufám určit. |
 |
Jaký plašič na myši?, 3.10.2010 Před lety jsme měli el. plašiku na myši na půdě domu, jelikož jsme tam měli uskladněné obilí pro slepice. Fungovala nic moc.Lepši bylo to vypnout a na chvíli tam pustit kočky. Někde jsem se dočetl, že hlodavci jsou schopni si na... celý příspěvek > |
 |
Aka je to rastlina, 2.10.2010 Scindapsus |
 |
Rakytník - vzdálenost, 2.10.2010 Poroste v postatě v každé.Je na složení půdy nenáročný. |
 |
Moření česneku, 27.9.2010 Zavolejte strejdovi a zeptejte se. :) |
 |
Jezírko ze staré koupelnové vany, 27.9.2010 No potíž je v tom, že všechna tato opatření o který píšete mohou selhat.Malá žabka se může celé dlouhé minuty snažit vylézt právě na opačné straně vany než jste poskládala věž z kamenů.Kameny na krajích jsou ve vodě?Leda že by byly... celý příspěvek > |
 |
Nazov rastliny, 26.9.2010 Orobinec.Lidově "Doutník". |
 |
Jezírko ze staré koupelnové vany, 26.9.2010 No podle toho jací živočichové.Komáří larvy a pod.,prospívají. Obojživelní živočichové ne, protože se z vany nedostanou ven.Vlezou dovnitř, např.žáby, ale nemají šanci zdolat příliš kolmé a hladké stěny při poklesu hladiny vlivem odpařování a vyléz... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Výhony od kmenu třešně, 25.9.2010 Roundupem ne! Tak jak to popisujete se nejspíš jedná právě o původní podnož.Je to starý strom, co dělat. Leda zkusit zapěstovat kmínek a naroubovat nějakou třešeň. |
 |
Jak na žáby ve skalce, 19.9.2010 Pořiďte si kočku, nebo kočky. Jinak docela zábavná diskuze o čápech a potravním řetězci. |
 |
Jak vypěstovat tůje?, 12.9.2010 Normální zahradnický substrát.Už jsem to tady někomu taky psal.Chce to nějakou nastudovat literaturu. Ve vašem případě o množení a pěstovaní dřevin. Michal |
 |
Jak vypěstovat tůje?, 12.9.2010 Použijte řízky. To je nejlepší. Michal |
 |
Nevhodné či opatrnost vyžadující vodní rostliny, 12.9.2010 Veškeré vodní i bahenní rostliny jsou velice expanzivní.Doporučuji sázet všechny do nádob a pak tam můžete mít i třeba Orobinec.Navíc tím vyřešíte i strach z toho, že vám kořeny protrhnou folii.Proč sázet leknín na volno, když se ptáte na... celý příspěvek > |
 |