Příspěvky uživatele - 240.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poměr oleje do benzínu, 12.9.2009
Když už je tady pan J.S., rád bych znal taky jeho názor na můj dotaz, kdyby byl tak hodný. Děkuji.
Poměr oleje do benzínu, 8.9.2009
Pila byla tehdy koupena ve Švýcarsku, tak jedině že by to byl vzkaz pro švýcary.
Poměr oleje do benzínu, 7.9.2009
Tak jsem napsal e-mail přímo do dolmar.de s dotazem ohledně mé pily. Bylo mi sděleno, že nemají přehled o olejích na našem trhu a napsali mi kontakt na českou firmu, se kterou se němci bratří a že se mám s dotazem obrátit na ně. To jsem taky udělal a... celý příspěvek >
Poměr oleje do benzínu, 5.9.2009
PP->Nejsem si jist, ale mám pocit, že jste zcela nepochopil, co 7.56 chtěl sdělit. 
Poměr oleje do benzínu, 4.9.2009
Děkuji všem za reakce. Sice v tom mám i tak docela hokej, ale budu dávat asi 1:40 a snad bude vše v pořádku.
Poměr oleje do benzínu, 2.9.2009
Dobrý den, zajímalo by mě v jakém poměru bych měl míchat olej s benzínem doskoro 20 let staré motorové pily Sachs Dolmar 109. Na víčku je nápis 1:25. Při používání kvalitního oleje, kde výrobce doporučuje 1:50 mi to připadá přehnané. (Jen... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika