|
Příspěvky uživatele - 240.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poměr oleje do benzínu, 12.9.2009 Když už je tady pan J.S., rád bych znal taky jeho názor na můj dotaz, kdyby byl tak hodný. Děkuji. |  | Poměr oleje do benzínu, 8.9.2009 Pila byla tehdy koupena ve Švýcarsku, tak jedině že by to byl vzkaz pro švýcary. |  |
|  | Poměr oleje do benzínu, 7.9.2009 Tak jsem napsal e-mail přímo do dolmar.de s dotazem ohledně mé pily. Bylo mi sděleno, že nemají přehled o olejích na našem trhu a napsali mi kontakt na českou firmu, se kterou se němci bratří a že se mám s dotazem obrátit na ně. To jsem taky udělal a... celý příspěvek > |  | Poměr oleje do benzínu, 5.9.2009 PP->Nejsem si jist, ale mám pocit, že jste zcela nepochopil, co 7.56 chtěl sdělit. |  | Poměr oleje do benzínu, 4.9.2009 Děkuji všem za reakce. Sice v tom mám i tak docela hokej, ale budu dávat asi 1:40 a snad bude vše v pořádku. |  | Poměr oleje do benzínu, 2.9.2009 Dobrý den, zajímalo by mě v jakém poměru bych měl míchat olej s benzínem doskoro 20 let staré motorové pily Sachs Dolmar 109. Na víčku je nápis 1:25. Při používání kvalitního oleje, kde výrobce doporučuje 1:50 mi to připadá přehnané. (Jen... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|