|
Přemnožené vosy, 11.9.2010 To jo, ale vosy v pohodě ovoce načnou samy.Včely ne, protože na to nemají uzpůsobená kusadla. |
 |
Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 11.9.2010 Pročítám tu diskuzi o mini 070 a také něco připojím.Máme ho už léta a je to nezmar. Kupovali jsme ho tehdy jako nový.Dobrý je hlavně v tom, že je lehký a malý /úzký/.Máme také velký 20ti koňák, ale když potřebujete do úzkého sponu zajet tak... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Vosy, včely, sršni - barva, 29.8.2010 To jo.To máte pravdu.Bílá včely sklidňuje.I když někdy, bílá nebílá... jdou po vás Hlavně když je málo pokouříte. |
 |
Vosy, včely, sršni - barva, 29.8.2010 No nevím jaké máte konkrétně problémy s utočícími včelami, vosami či sršněmi, ale bezdůvodně neutočí.Víte to je taková lidská projekce, jak tomu říkají psychologové, vlastní agresivity do zvířat. Zvíře, a to jakékoliv, je agresivní jen když se cítí... celý příspěvek > |
 |
Zazimování malého jezírka, 29.8.2010 No vidíte a já mám jezírko už 20 let a není to žádná náhoda! To zmiňovane chvění hladiny dělám tak, že motorek od vodotrisku nechám běžet celou zimu.Koncovku na rozstříkování dám pryč a místo ní dám jen trubičku tak, že asi z deseti čísel z... celý příspěvek > |
 |
Kdy přesadit rakytník, 29.8.2010 Můžete jak na jaře tak na podzim.Když je přesadíte teď, na jaře může hned jak se probere rovnou růst.Čím větší bal se vám podaří vyrýt tím samozřejmě lépe.Chce to ale stylem "ze země do země",t.j. nenechávat vyryté rostliny někde ležet, ale... celý příspěvek > |
 |
Zazimování malého jezírka, 29.8.2010 Blbost.Klidně v této hloubce ryby vydrží a lekníny už vůbec. Jen je potřeba mít stále zapnuté nějaké čerpadýlko aby se chvěla hladina a úplně nezmrzla.Ve velkých mrazech se stane že i tak zamrzne slabým ledem, který lehce... celý příspěvek > |
 |
Práce s křovinořezem, 29.8.2010 Ano máte pravdu.Proč to dělat jednoduše když to jde složitě. |
 |
Práce s křovinořezem, 28.8.2010 Tak to se u toho psychiatra sejdem.Můj soused seče křoviňákem podobně.To je hrůza to poslouchat.Přidává a hned ubírá.Co to je za nešvar?! |
 |
Vosy, včely, sršni - barva, 28.8.2010 Nevidí nižží vlnové délky.Správně píšete že nevidí už červenou a všechny její odstíny.Vidí ji jako černou.To myslím platí pro vosy, mouchy,sršně, vážky,.. a všechen hmyz se složenýma očima.Bílou vidí.Vnímají také naopak... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rakytník řešetlákový, 28.8.2010 Neplodí, protože nemáte samce a samici! Na jednu samici je dobré mít dva samce. Ještě jedna věc.Rakytní prosím pěkně NENÍ jedovatý či nějak nestravitelný!!! Ba naopak! Je to léčivka "par exelans".Má, mimo jiné, vysoký obsah kyseliny... celý příspěvek > |
 |
Břízy ve stromořadí, 26.8.2010 Nevím jestli to zde již někdo nepsal, ale nejlepší je břízky a jiné listnáče předpěstovat v kontejnerech /květináčích/ a poté je vysadit už s celým balem. Břízy jsou houževnaté a i když se stane třeba, že nadzemní část z nějakého důvodu... celý příspěvek > |
 |
Přísavník pětiprstý, 22.8.2010 "Beztrestně konzumovat?" Tím je myšleno co? Pochybuji, že ho bude někdo konzumovat.Zkuste si dát bobulku. Chutná "výtečně".zaručuji, že si ji už více nedáte. Loubinec se užívá tuším i jako lečivá bylina. |
 |
Jaké ryby a kolik, 22.8.2010 Určitě Karasy zlaté.Těma nic nezkazíte.Jsou nenároční a nemarodí. |
 |
Co je to za rostlinu?, 22.8.2010 Ano, je to onen pravý zlatý déšť.Jen dodávám, Štědřenec je prudce jedovatý.Jeho plody jsou podobné rybízovým kuličkám.Pokud je mi známo stačí jedna a máte po starostech. Jinak úchvatný keř v květu. |
 |