|
Příspěvky uživatele - 48.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Maliny - co jim chybí?, 17.6.2012  Dobrý den, vloni jsem vysadila nové maliny a letos mají takové nažloutlé fleky na listech, prosím o radu čím je mám přihnojit nebo čím to může být, děkuji E |  | Bougainvillea v zimě, 28.5.2012  Bougwilku mám moc ráda, vždycky mě vykvete dvakrát ročně, letos kvete už od února, mám jí přes zimu v pokoji na parapetu a je pořád zelená, na jaře jen trochu přistříhnu, letos si určitě pořídím ještě jiné barvy, zdraví E |  |
|  | Co je to za sadbu, 19.5.2012 Děkuji vám za tip, máte pravdu je to rajčenka, jsem ráda, že jste jí poznala, už jsem si jí vyhledala, ani jsem nevěděla jak vypadá a podle informací jí ani dál pěstovat nebudu, vůbec mě neláká, zdraví Ella |  | Co je to za sadbu, 18.5.2012  Kamarádka mi dala nějaké rostlinky a vůbec neví co to vysadila, rostou hodně rychle a když promnu list, smrdí to jako listy indické okurky, ale to tvrdí, že ty určitě nevysévala, neví někdo, co to mě z toho vyroste? moc děkuji |  | Založení trávníku, 9.4.2012 Dobry den vsem, hodiny to tady procitam, takze nemam (zatim) zadne dotazy. Tech informaci je tady skutecne dostatek. Mam v planu poradnou obnovu stareho travniku, takže od provzdusneni, typ vertikutátoru, pres druh pisku a travniho semene az po... celý příspěvek > |  | Kaki od Starkla, 7.2.2012 Tak jsem ráda, že jsem se zde na kaki zeptala a určitě si ho koupím radši u nějakého zde zmíněného zahradníka, děkuji |  | Kaki od Starkla, 8.1.2012 Dobrý večer, moc děkuji za informace, zdraví E |  | Kaki od Starkla, 7.1.2012 Zdravím vás Palo a děkuji za odpověď, mě bylo taky divné, že tam nepíše název odrůdy, proto jsem radši zeptala, než si něco objednám, takže si Kaki radši koupím jinde, hezký den, Ella |  | Kaki od Starkla, 6.1.2012 Dobrý den, chci si objednat Kaki od Starkla, v letošním katalogu je jen název Kaki-Tomel, Diospyros,chtěla bych se zeptat, jestli má někdo s touto odrůdou do Starkla nějaké zkušenosti, vždycky,když jsem si od něj zboží objednala, tak jsem byla... celý příspěvek > |  | Právě mi (v říjnu) vykvetly kanadské borůvky - co dělat?, 16.10.2011 Jo, je to kamčatka, já to ani nepsala |  |
|  | Právě mi (v říjnu) vykvetly kanadské borůvky - co dělat?, 15.10.2011  Taky mě kvetou a zrají borůvky |  | Kiwi, 11.10.2011  Dneska jsem dotrhala poslední plody, moc velká úroda nebyla, mráz hodně zničil, plody musíte protrhávat postupně, když jsou hodně zralé, tak padají samy |  | Napadení jahod, 23.9.2011 Tak jsem v noci nic nenašla ale přes den jsem maličké zelené housenky objevila,bylo jich jen pár,divím se,že udělaly takovou škodu,díky |  | Napadení jahod, 23.9.2011 Jahody jsem pořádně prohlédla a na těch listech nic nevidím, žádné housenky tam nejsou a díry se dělají dál, co s tím, zdraví E |  | Napadení jahod, 20.9.2011  Na listech jahod mám takové vykousané díry, už se mi to objevuje druhým rokem, když s listy zatřesu, vylítnou malí bílý broučci, asi molice, někdy je mám i na malinách, na plody to nemá žádný vliv, ty jsou pěkné, letos v srpnu jsem dala všechny... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|