|
Příspěvky uživatele - 87.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování, 3.6.2007 Dobrá rada je též ta mulčovací kůra, nebo menší kameny. |  | plíseň na azalkách, 3.6.2007 Je to "padlí", loni jsem to měl taky, po opadání jsem pečlivě listy sesbíral a spálil, letos žádný problém. |  |
|  | Výběr elektrické pily, 23.5.2007 Nevím, proč se do toho pána s panem "teoretikem" tak navážíte, nenapsal nic tak závadného už proto že poukázal, že není elektrikář, a vy tu vyvádíte, jako kdyby Vám přečmáral Vaše veškeré nenahraditelné učebnice. |  | Vistarie, 25.4.2007 Dobrý den,
poradíte někdo, jaký je roční přírustek přísně seřezávané vistárie? Potřeboval bych ji vyhnat tak do tří metrů a nechat ji větvit až od této výšky, abych na to ale nemusel čekat celý život :-)
Díky |  | banánovník, 17.2.2007 Pokud vím, tak hnědnutí může způsobit přílišná zálivka.Ale možná, pokud nepřelíváte i jiné příčiny. Hana |  | Je možno ještě nyní sázet růže?, 12.11.2006 Ted uz se ruze nesazeji,protoze by nemusely prezit zimu.Sazeji se na jare. |  | Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 5.6.2006 Ten ten telefon je přímo na prodejce:
www.damal.cz
Dobronická 778
148 00 Praha 4 - Kunratice
tel. 244 912 244
Chtěj 1000,- zálohu a toť vše
J.Z. |  | Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 5.6.2006 Tak dneska jsem vytelefonovával strunovou hlavu pro makitu dbc290, která (pokud jsem to dobře pochopil) je shodná s tim Dolmarem, o kterém tu píše J.S. Tento Dolmar mi byl nabídnut za 9990,- (akce) + strunová hlava zdarma. Hlava mi nejdřív byla... celý příspěvek > |  | Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 5.6.2006 Tak dneska jsem vytelefonovával strunovou hlavu pro makitu dbc290, která (pokud jsem to dobře pochopil) je shodná s tim Dolmarem, o kterém tu píše J.S. Tento Dolmar mi byl nabídnut za 9990,- (akce) + strunová hlava zdarma. Hlava mi nejdřív byla... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|