|
Příspěvky uživatele - 186.217
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda rajčete, 13.2.2010 Dobrý večer, poprvé se letos dívám na diskuzi o rajčatech, ale Vaše snímky rostlin v kyblíku (květináči) mě dostaly, to je něco.Čím jste je krmil, že jsou toobrovské a silné rajčatové stromy?Zahradu mám poblíž lužního lesa a tak tam všichni bojujeme... celý příspěvek > |  | Odrůda rajčete, 13.2.2010 Právě jsem se vrátila z Baumaxu, kde jsem zběžně prohlížela nabídku semen a myslím že mají semeno červeného koktejlového rajčete. Bohužel jsem si nevšimla od které firmy. Měli semena firem Semo, Moravosed, Seva Seed i nějakou německou firmu, ale tam... celý příspěvek > |  |
|  | Vlašské ořechy, 17.9.2009 Vlašské ořechy - uchování čerstvých jader po vyloupání:
Vím o sterilování ořechů zavařením ve sklenici, ale nejsou jádra tzv. "uvařená" vysokou teplotou, vždyť když někdo suší celé ořechy na teple (v teplejší troubě), jádra po vyloupání... celý příspěvek > |  | pěstování lilku (baklažán), 13.2.2009 Dobrý den,
poraďte prosím, kde rychle sehnat hybridní semena lilku-baklažánu fialového, nějakou větší odrůdu než Český raný, který se prodává všude. Jsem z venkova a tip na nějakou zasilatelskou firmu sídlící asi někde v jižních Čechách směrem... celý příspěvek > |  | Lilek - vaše zkušenosti?, 18.6.2008 Dobrý den, sazenice vypěstované ze semen "Český raný" mám krásné, vysadím na záhony a mají vše o.k., ale jak se zde píše, vždy mám poměrně malé plody. Kde sehnat hybridní semena, když do zahraničí se nedostanu? |  | borůvky kanadské, 10.5.2008 Dobrý den Lenko,
nedá mi, abych se nevyjádřila ke kanadským borůvkám. Pěstuji už 4 roky v zahradě, mám nyní 4 keře, které jsem kupovala v květináči s balem, obvykle s poupaty anebo kvetoucí, vždy se po přesazení ihned ujaly a žádné květy jsem... celý příspěvek > |  | Choroba sazenic rajčat při předpěstování, 15.4.2008 Dobrý den, letos se mi objevila choroba sazenic rajčat i lilku při předpěstování ve výsevním substrátu na okně v bytě.Lilky ve vzrůstu 10 -15 cm náhle na starších listech skvrny jako zeslabené pletivo, později zaschne a rajčata skvrny nastarších... celý příspěvek > |  | Sázení melounu vodního - rada p. Novotného, 3.7.2007 Dobrý den,
děkuji za upřesnění strategie pěstování melounů, narok se pokusím zasadit sazenice na malou černou folii a ve dvou turnusech, jak radíte.Letos jsem si myslela, jak mám prosperující rostliny, nasadily a mají plno plodů, ale po současných... celý příspěvek > |  | Sázení melounu vodního z předpěstovaných sazenic, 2.6.2007 Dobrý den,
letos pěstuji melouny teprve 2.rokem, ale povedly se mi už loni.Také jsem měla sazenice předpěstované doma na okně a vytáhlé, po zasazení do zahrady tak jak narostly, asi před 14 dny, pod netkanou bílou folii / lze také foliový dírkovaný... celý příspěvek > |  | pěstování lilku (baklažán), 12.5.2007 Dobrý den,
přečetla jsem si komentáře k pěstování lilku a přestože znám teorii pěstová ní a dokonce mám přítele, který několik let velmi úspěšně pěstoval na venkovním záhonu (střední Morava) lilky, váhám teď do toho jít, protože mám k dispozici... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|