|
Příspěvky uživatele - 221.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ostřička pilových řetězů Güde 2500, 1.10.2010 Dobrý den, dovolím si připojit dotaz - je chybou brousit řetěz (3/8, 1,5mm., ozn 093) kotoučkem o tl.3 nebo 3,2mm? Subjektivně si to nemyslím, po nabroušení to řeže dobře. Někde jsem ale četl, že pro řetěz typ 093 (jiné nepoužívám) se... celý příspěvek > |  | Itest, 22.9.2010 Je to tak, a proto není samoúčelné tyto věci tu diskutovat. Myslím, že už se dnes najde dost lidí, kteří tyto věci nekupují v bau-shopech, ale hledají za své peníze kvalitu. "Tajemný M se svými koly štěstí, letadly s plakáty a jinak... celý příspěvek > |  |
|  | Itest, 20.9.2010 Jo a ještě si dobře všimněte obrázku (!) Solo 651 SP a k tomu dvojitého tvrzení, že dekompres chybí:-):-) |  | Itest, 20.9.2010 Taky je pěkné, jak srovnávají pilu nově koupenou, bez záběhu, s pilou dva roky provozovanou. Volnoběh prý není problém doladit, ale v závěru je to jako minus. No aby nám ten Béďa nezpychnul...:-) Akorát by se pod to mohl začít podepisovat, bylo by to... celý příspěvek > |  | Sběr spadaného ovoce, 6.9.2010 Dobrý den, to jsem řešil každý rok, až to za mě vyřešily ovce. Stoprocentní úklid.Teď mám naopak problém z "jejich" části zahrady zachránit jablíčko pro králíky či do štrůdlu. Jsou holt rychlejší...:-) LK |  | Grizzly EKS 1600, 30.8.2010 Dobrý den,
prosím někoho, kdo ví, o co se jedná, o pomoc. Tchán má elektrickou pilu Grizzly EKS 1600 (asi 4 roky, zatím prý řeže bez problému), a chtěl by, abych mu brousil řetězy bruskou, kterou používám na své řetězy. Pilu jsem ale fyzicky zatím... celý příspěvek > |  | Křovinořez? Stihl fs130?, 16.8.2010 Dobrý den, dovolte mi, prosím, trochu odbočit, i když v rámci tématu křovinořezu. Mám dotaz: Na Solo 128 jsem zakoupil dolmarácký osmizubý žací nůž. Ale jelikož jsem se přehlédl, objednal jsem průměr díry v noži 25,4mm, ale potřebuji samozřejmě 20mm,... celý příspěvek > |  | Žací nůž vs. struna, 2.7.2010 Dobrý den, když jsme u těch žacích nástrojů, dovolím si připojit sotaz na obdobné téma. Mám křovinořez SOLO 128B a k němu existuje buď čtyř- anebo trojzubý žací nůž. Pokud potřebujete poséct např kousek louky s vyšší, suchou trávou na... celý příspěvek > |  | Pila Aram-Trade-Tools, 2.6.2010 Dobrý den, kupte lištu např od Stihlu nebo Oregonu, ale dbejte při koupi zároveň na to, ať je ke konci lišty přidělaná normální pila jako součást balení LK |  | Aky krovinorez, Dolmar MS 430 alebo Marunaka, 26.5.2010 Dobrý den, nechci Vám do toho "kecat" ale 3000m 3x-4x ročně křovinořezem ani nestihnete poséct (nemluvě o tom, že jestli to 4x za rok usušíte, jste borec). Kupte něco, s čím se tolik nenadřete, jinak taková plocha bude utrpení, ať si... celý příspěvek > |  |
|  | Poraďte el. strunovou sekačku, kterou nespálím, 24.5.2010 Dobrý den, nechci se Vám tu vměšovat do diskuze, ale máte-li manžela, což vyplývá z Vašeho příspěvku, dejte mu, např. k narozeninám, křoviňák na benzín a je to:-) L.Krajíček |  | Podezřele nízké ceny v eshopu?, 19.5.2010 Dobrý den, rozhodně nejsem z těch "učených", jejichž radu tady poptáváte, nicméně si dovolím reagovat tím, co jsem tu již psal v diskuzi o záběhu motorové pily (mmch si najděte tuto diskuzi, je tam vše podstatné). Např Dolmar... celý příspěvek > |  | Čím sekat zahradu ve svahu - plocha přes 2ha, 13.5.2010 Dobrý den, přístřešek na ovečky nepotřebujete, ovce je zvíře pastevní a běhá venku, ať je jak je. Když je opravdu hnusně, lehne si pod strom, i když má přístřešek. To mi věřte. Okus je problém, opravdu obalte pořádně. Starší stromy většinou... celý příspěvek > |  | Záběh nové motorové pily, 6.5.2010 Dobrý den, chtěl bych se zeptat na následující věc: Mluvil jsem dnes s technikem brněnského Dolmaru o D PS 500, který mi potvrdil, že na ofic. školení Dolmaru mu bylo řečeno, že tyto moderní pily se po záběhu NESEŘIZUJÍ, pouze první cca 2... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|