Příspěvky uživatele - 221.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ostřička pilových řetězů Güde 2500, 1.10.2010
Dobrý den, dovolím si připojit dotaz - je chybou brousit řetěz  (3/8, 1,5mm., ozn 093) kotoučkem o tl.3 nebo 3,2mm? Subjektivně si to nemyslím, po nabroušení to řeže dobře. Někde jsem ale četl, že pro řetěz typ 093 (jiné nepoužívám) se... celý příspěvek >
Itest, 22.9.2010
Je to tak, a proto není samoúčelné tyto věci tu diskutovat. Myslím, že už se dnes najde dost lidí, kteří tyto věci nekupují v bau-shopech, ale hledají za své peníze kvalitu. "Tajemný M se svými koly štěstí, letadly s plakáty a jinak... celý příspěvek >
Itest, 20.9.2010
Jo a ještě si dobře všimněte obrázku (!) Solo 651 SP a k tomu dvojitého tvrzení, že dekompres chybí:-):-)
Itest, 20.9.2010
Taky je pěkné, jak srovnávají pilu nově koupenou, bez záběhu, s pilou dva roky provozovanou. Volnoběh prý není problém doladit, ale v závěru je to jako minus. No aby nám ten Béďa nezpychnul...:-) Akorát by se pod to mohl začít podepisovat, bylo by to... celý příspěvek >
Sběr spadaného ovoce, 6.9.2010
Dobrý den, to jsem řešil každý rok, až to za mě vyřešily ovce. Stoprocentní úklid.Teď mám naopak problém z "jejich" části zahrady zachránit jablíčko pro králíky či do štrůdlu. Jsou holt rychlejší...:-) LK
Grizzly EKS 1600, 30.8.2010
Dobrý den, prosím někoho, kdo ví, o co se jedná, o pomoc. Tchán má elektrickou pilu Grizzly EKS 1600 (asi 4 roky, zatím prý řeže bez problému), a chtěl by, abych mu brousil řetězy bruskou, kterou používám na své řetězy. Pilu jsem ale fyzicky zatím... celý příspěvek >
Křovinořez? Stihl fs130?, 16.8.2010
Dobrý den, dovolte mi, prosím, trochu odbočit, i když v rámci tématu křovinořezu. Mám dotaz: Na Solo 128 jsem zakoupil dolmarácký osmizubý žací nůž. Ale jelikož jsem se přehlédl, objednal jsem průměr díry v noži 25,4mm, ale potřebuji samozřejmě 20mm,... celý příspěvek >
Žací nůž vs. struna, 2.7.2010
Dobrý den, když jsme u těch žacích nástrojů, dovolím si připojit sotaz na obdobné téma. Mám křovinořez SOLO 128B a k němu existuje buď čtyř- anebo trojzubý žací nůž. Pokud potřebujete poséct např kousek louky s vyšší, suchou trávou na... celý příspěvek >
Pila Aram-Trade-Tools, 2.6.2010
Dobrý den, kupte lištu např od Stihlu nebo Oregonu, ale dbejte při koupi zároveň na to, ať je ke konci lišty přidělaná normální pila jako součást balení LK
Aky krovinorez, Dolmar MS 430 alebo Marunaka, 26.5.2010
Dobrý den, nechci Vám do toho "kecat" ale 3000m 3x-4x ročně křovinořezem ani nestihnete poséct (nemluvě o tom, že jestli to 4x za rok usušíte, jste borec). Kupte něco, s čím se tolik nenadřete, jinak taková plocha bude utrpení, ať si... celý příspěvek >
Poraďte el. strunovou sekačku, kterou nespálím, 24.5.2010
Dobrý den, nechci se Vám tu vměšovat do diskuze, ale máte-li manžela, což vyplývá z Vašeho příspěvku, dejte mu, např. k narozeninám, křoviňák na benzín a je to:-) L.Krajíček
Podezřele nízké ceny v eshopu?, 19.5.2010
Dobrý den, rozhodně nejsem z těch "učených", jejichž radu tady poptáváte, nicméně si dovolím reagovat tím, co jsem tu již psal v diskuzi o záběhu motorové pily (mmch si najděte tuto diskuzi, je tam vše podstatné). Např Dolmar... celý příspěvek >
Čím sekat zahradu ve svahu - plocha přes 2ha, 13.5.2010
Dobrý den, přístřešek na ovečky nepotřebujete,  ovce je zvíře pastevní a běhá venku, ať je jak je. Když je opravdu hnusně, lehne si pod strom, i když má přístřešek. To mi věřte. Okus je problém, opravdu obalte pořádně. Starší stromy většinou... celý příspěvek >
Záběh nové motorové pily, 6.5.2010
 Dobrý den, chtěl bych se zeptat na následující věc: Mluvil jsem dnes s technikem brněnského Dolmaru o D PS 500, který mi potvrdil, že na ofic. školení Dolmaru mu bylo řečeno, že tyto moderní pily se po záběhu NESEŘIZUJÍ, pouze první cca 2... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika