|
Příspěvky uživatele - 4.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dakr panter, dobrá volba?, 24.3.2008 Už jsem se díval. Panter vyjde na 30000 a ten robot by vyšel na 42 i ze sekačkou a ze stejným motorem. Teď otázka co víc vydrží? |  | Dakr panter, dobrá volba?, 24.3.2008 Přesně takové pozemky seču také. Na kolik takový stroj vyjde? |  |
|  | Dakr panter, dobrá volba?, 24.3.2008 hrabe se ručně-brigáda tak 6ti lidí... a to kosení taky nedělam sám, ještě 2 křoviňáky na místa kde se se sekačkou nedostanu... |  | Dakr panter, dobrá volba?, 24.3.2008 omlouvám se, to je pravda, ale když nemám čas, tak se tam pár chyb udělá... |  | Dakr panter, dobrá volba?, 24.3.2008 jaký TIP z Prostějova? |  | Dakr panter, dobrá volba?, 24.3.2008 asi by jste měl opakovat základní školu, při nejnižším převodovém stupni, tj.1,7 km/h (a to počítám záběr 60cm ale ten je 70) posekám 7ha asi za 20-25 dní, když budu dělat 4 hodiny za den.A to mi vyhovuje.a to jsem počítal na jedno otočení stroje 5s... celý příspěvek > |  | Dakr panter, dobrá volba?, 23.3.2008 To jsem nenapsal - seno se vždy hrabe a sklízí. |  | Dakr panter, dobrá volba?, 23.3.2008 díval jsem se na agira a nevypadá to špatně ale nemají rotační kosy, sice je tam nejaká lesní která zvládne i pařezy do 40mm a co se stane když najedu do velkých-myslím že by se to nemělo pokazit když je to určeno pro les ale nijak robusně to... celý příspěvek > |  | Dakr panter, dobrá volba?, 23.3.2008 kdybych mohl použít něco, na čem můžu sedět a přitom to používat v takovém terénu, tak bych to jistě použil.Já vím, je to 7 ha, ale je to opravdu náročný terén, prostě tam nenajdete rovinu, samé mraveniště, pařezy atd.takže připadá v úvahu stroj jako... celý příspěvek > |  | Dakr panter, dobrá volba?, 23.3.2008 no ale nevím jestli je panter osazován motory honda... |  |
|  | Dakr panter, dobrá volba?, 23.3.2008 no právě že pařezy tam jsou a neni jich málo... sedačku tam dát nemůžu, jsou to samé serpentiny... známí si nechali udělat buben ze silnějšího plechu právě kvůli těm pařezům, že prej original byl pořád nakřivo...
a kté variantě z odstředivou spojkou... celý příspěvek > |  | Křovinořez Stihl, Husqvarna, Jonsered, Dolmar?, 22.3.2008 Už je to dávno (asi 6-8let) co jsem pořídil HQ 235, a minulý rok koupil další... velká spokojenost, práce v nejtěžších podmínkách - vysoká hustá tráva, atd, za rok udělá tak 10000m2 i více. Ale ted kdybych kupoval tak bych vybral něco silnějšího. |  | Dakr panter, dobrá volba?, 22.3.2008 Chtěl bych se zeptat těch, co s tímto strojem mají zkušenosti..Vysekalo by se s tím jednou do roka, ale velká výměra, je to asi 7 hektarů, kde je takový terén, že větší mechanizace tam ani nevjede.Takže křoviňáky, a minulý rok jsme měli pujčenou... celý příspěvek > |  | Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 1.3.2008 Jak to udělat, abych nemusel kupovat sadbové brambory a vypěstoval je sám. Nejde o peníze, chci to zkusit. Myslim, že se vyorají a pak zpět a pak se posbírají nebo tak nějak. Můžete upřesnit? |  | kapková závlaha, 27.2.2008 Potřeboval bych pořídit do skleníku kapkovou závlahu, tak na 50rostlin, ale mělo by to být s výškovým rozdílem asi jeden metr.
Mám nádrž asi 3metry nad zemí ale to bude asi málo, 50 trysek, to je na každou trysku malý tlak, mám připravenou malou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|