|
Příspěvky uživatele - 144.40
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Konzarvace pórku, 18.10.2012 S ´porkem je to těžké. Vyzkoušela jsem uskladnit ho do sklepa do bedny s pískem, další rok jen do přepravky, další rok zavěsit svázaný do menších svazků. No, nějak se mě ho nedaří uchovat déle než do vánoc. Letos se urodil oprevdu krásný a zdravý. A... celý příspěvek > |  | Co s touto petrželí?, 7.8.2012  Dobrý den,
máme nasázenou petržel v samozavlažovacích květináčích. Ze začátku moc pěkně rostla, ale poslední dobou se jí zabarvují až žloutnou starší výhonky, jak je patrné z přiloženého fota. Je dostatečně zalévána, nehnojena.Je pěstována na... celý příspěvek > |  |
|  | Banánovník - Musa, 30.8.2011 Chtěl bych se zeptat jestly mě někdo poradí mám banánovník musa tropicána a zajímalo by mě jestly má plody a jedlé a za jak dlouho plodí. |  | Banánovník - Musa, 24.8.2011 Dobrý den jaký máte banánovník musa a jsou plody jedlé. |  | Banánovník - Musa, 24.8.2011 Chtěl bych se zeptat který banánovník je vhodný do bytu a měl by jedlé plody |  | Jiaogulan - povadlé lístky, 8.8.2011 Dobrý den,
pěstuji již asi třetím rokem Jiaogulan a letos, ačkoliv je stále dosti zalit, vypadá jako kdyby byl na suchu.Minulé roky se těch 5 lístků na stopce drželo vodorovně, nebo i trochu do vrchu, letos jsou lístky na stopkách ohnuty... celý příspěvek > |  | Problém se sečením vyšší trávy zahr. traktůrkem, 15.7.2011 Dobrý den,
při sečení vysoké, nebo vlhké trávy zahradním traktůrkem Partner 200/107 HRB se mi dost často ucpává trávou potrubí od žacího mechanismu do koše. Zajímalo by mě, zda někdo nemá zkušenost s tím, jak by se tento problém dal vyřešit.... celý příspěvek > |  | Hnojení klematisu, 30.5.2011 Dobrý den,
co je nejlepší na hnojení klematisu.
Děkuji za odpověd. František |  | Co s tím?, 8.5.2011 Dobrý den,
trávu kterou na zahradě naseču dávám pod rybízové keře. Neroste mi tam plevel a zároven jak to tleje, tak si myslím, že to i trochu hnojí. Mám s tím však jeden problém, že se něčemu v tom dobře hrabe a bývá to dosti často rozhrabané do... celý příspěvek > |  | Výsadba nektarinky, 17.4.2011 Dobrý den,
koupil jsem nektarinku a zajímalo by mě, do jaké zeminy ji zasázet.Bydlím na Vysočině. Děkuji František |  |
|  | Co z toho vyroste?, 9.4.2011 Dobrý den,
dnes jsem nastříhal pár jednoletých výhonků z poloranné švestky. Zajímalo by mě pokud je zasadím do půdy, zda se ujmou a zda se potom takový stromek musí znovu oroubovat. Děkuji František |  | Můžou hortenzie a chryzanteny pomrznout?, 3.4.2011 Dobrý den, zajímalo by mě, zda můžou hortenzie a chryzantény pomrznout. Dal jsem je s květináčema ted ven a nevím jak velký mráz, kdyby přišel, by snesly. Děkuji. František |  | Může se nechat zamrznout voda v hadici?, 2.4.2011 Dobrý den,
zajímalo by mě, zda by se mohla nechat přes zimu voda v gumové hadici, o vnitřním průměru asi 1,5 cm. Hadice by byla zakopaná asi 20 cm hluboko v zemi. Jednalo by se o přívod vody na zahradu, který by nešel na zimu vypustit.Zajímá mě,... celý příspěvek > |  | Čím pohnojit malé listnáče?, 31.3.2011 Dobrý den,
čím mám pohnojit loni sázené listnáče? (buky, duby, javory) Děkuji za případné rady. František |  | Jaký postřik na sladký lupen?, 31.3.2011 Neznám jeho botanický název. |  |
 |
|
|
|