|
Příspěvky uživatele - 96.63
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou barvu pouzit na spodni cast sekacky, 1.8.2010 Mozna Eternal. Ja jsem kdysi natrel venkovni kovova futra Luxonolem. I kdyz je to lazura na drevo, tak stale drzi a neloupe se. Myslim, ze tim natirali i strechy. Moc bych to neresil. Stejne vam to kameni omlati. Nejdulezitejsi je mechanicky vycistit... celý příspěvek > |  | Sud na vodu, 31.7.2010 Chce to trochu patrat. Existuji burzy nebo v nejlepsim pripade fabriky, kde stolitrove modre sudy prodavaji jako nevratny obal zamestnancum za smesne castky. Byl jste se podivat ve sbernych dvorech? R. |  |
|  | Způsob čištění molitanového vzduchového filtru v křovinořezu, 31.7.2010 Nevim co se tu pořad řeší? Pan J.S. to snad napsal jasně ne?! Ja tedy moc motoru s molitanem nemel, ale kdyz tam byl, tak byl vzdycky napušteny olejem. R. |  | Zadřená ložiska v křoviňáku, 30.7.2010 Jestli bude zbytek krovinorezu v poradku, tak si tu Hondu kupte. Take jsem nahradil dvoutakt Hondou. Stejny vykon, ale vyšší a vyrovnanější kroutící moment. Spojka i rozteč šroubů sedly. Myslim, ze nekteri vyrobci maji jakysi standard pro rozmery.... celý příspěvek > |  | Zadřená ložiska v křoviňáku, 30.7.2010 Nebylo by lepsi koupit novy motor, treba Hondu GX35? R. |  | Dekarbonizace motoru u rotacni sekacky?, 23.3.2009 Pouzivam Castrol Garden 4T, Shell helix ultra 5w-40, Castrol TTS a Mogul TSF. Jeste jsem se chtel zeptat jestli muzu oleje sjednotit, napr. 4takty nejaky Mogul 5w-40 a 2takty Mogul TSF abych nemusel mit pro kazdy motor jiny olej? R. |  | jonsered, 24.1.2009 Pane Radku nevim jestli jsem to dobre pochopil, tim bratrem by mel byt Zenoah Komatsu? Pokud se tyka pil mohl jsem srovnat Stihl s Jonseredem a Jonsered je hodne odpruzeny. Uplne se houpal na rukojeti, ale je to muj subjektivni nazor. R. |  | Tvrdá voda a sodovka, 24.1.2009 Mam jenom povrchni znalosti, ale jablecny ocet je zasadotvorna potravina treba jako cerstva citronova stava oproti pamerancum apod., ktere jsou kyselotvorne. Zalezi na nejake rotaci molekul, ale pokud se o tuto problematiku zajimate, jiste naleznete... celý příspěvek > |  | El. predlzovacka 100 m, 12.12.2008 Pane "pooh". Ironicky jsem to urcite nemyslel, ale zarazilo me, ze shorela zarovka a zaroven to vyhodilo jistic. R. |  |
 |
|
|
|