|
Stihl024 přidání mazání lišty, 19.2.2018 Stihl 024 je moc šikovná pilka. Možná by pomohl méně hustý olej. Já přes zimu používám hydrauliku. |
 |
Husqarna 455e, 7.10.2010 V žádném případě bych toto jiskření nepodceňoval a měl bych při práci s takto jiskřící pilou u sebe alespoň kbelík s vodou na uhašení případného požáru. Michal |
 |
|
 |
MS170, 3.10.2010 Také se divím, proč Stihl vyrábí profi řadu, když MS 170 pořeže stovky a možná tisíce kubíků tvrdého dřeva. Michal |
 |
Jakou barvu pouzit na spodni cast sekacky, 1.8.2010 Nejvíce vydrží modrá barva, té se nejde tak snadno zbavit. |
 |
Prodejci stihl, 20.3.2010 Tak to jste zapřísáhlý antihusqvarnista. Stačilo jen aby Vám dali zařezat s Stihl 180 a byla ruka v rukávě.Doporučuji sundat klapky z očí. S pozdravem Michal |
 |
Prodejci stihl, 20.3.2010 Proč pořád podstrkujete tesařům MS 180. Já osobně znám tesařů kolegů asi dvacet a většina používá lehké profesionální pily a né hobby šudlátka jako je MS 180 nebo 170. Jde hodně i o prestiž, přece pila je součástí image každého řemeslníka a pořádný... celý příspěvek > |
 |
Olej do motoru B S, 4.3.2010 Motor Tatry-815 je vzduchem chlazený čtyřtakt a motor na Liazu zase vodou chlazený čtyřtakt. Pro oba automobily je určen olej Mogul DT, dokonce je to napsáno na etiketě.Nevím jaký je rozdíl v provozní teplotě těchto motorů ale výrobce se zřejmě... celý příspěvek > |
 |
Olej do motoru B S, 4.3.2010 Domníváte se, že motory SV pracují v jiném teplotním režimu než motory OHV a OHC? Michal |
 |
Olej do motoru B S, 4.3.2010 I ten nejhorší z nejhorších olejů je lepší než žádný. Michal |
 |
Stihl 023, 8.2.2010 Tchán používá na dotahování víček hasák nebo sikovky? Michal |
 |
|
 |
Motorová pila Oleo-mac, 7.2.2010 Pracovat s pilou Oleo -mac, znamená naprosté společenské znemožnění se mezi řemeslníky.Koupit takovej klunt, tak snad nemůžu ani do naší hospody. Michal |
 |
Problém motor Tera, 30.1.2010 I já jsem měl problém s jakoby bezdůvodným chcípáním motoru Jikov, kvůli kterému jsem musel vyměnit plastovou nádrž staršího provedení, která měla víčko plnícího hrdla na způsob, jaký je na chladiči u auta.Kovové packy tohoto uzávěru při každém... celý příspěvek > |
 |
Pílenie ladu motorovou pilou, 28.1.2010 Jednou jsem viděl v televizi záběry z povodní, kde potapěči odstraňovali zaseklé kuláče u nějakého mostu.Na tuto práci používali řetězové pily na stlačený plyn, které řežou i pod vodou. S takovým nádobíčkem by šel řezat led i zespodu, samozřejmě s... celý příspěvek > |
 |
Pílenie ladu motorovou pilou, 27.1.2010 Je to velice nebezpečná činnost hlavně pro ty nebohé ryby, které jsou tímto vystavovány risiku kontaktu s ponořeným řetězem motorové pily, následnému zranění, nebo dokonce uhynutí. Michal |
 |
Stenson 5200, 26.1.2010 356 xp přece vůbec neexistuje, tak ji pán nemůže mít. No a že by se spletl hrdý vlastník špičkovéhu modelu357xp v označení svého stroje je zvláštní. Michal |
 |