|
Příspěvky uživatele - 142.56
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kde sehnat cibule?, 18.8.2010 Dnes už jsem v jednom semenářství viděla cibule tulipánů, krokusů, narcisů..., takže už se pomalu začnou prodávat. |  | Hniloba plodů broskví, 14.8.2010 Předvčírem jsem částečně očesala broskve Red Haven a přestože se jevily ještě dost tvrdé, ty, které jsem do dneška nezpracovala, jsou shnilé. Nechápu, že to šlo tak rychle. |  |
|  | Prosím o identifikaci rostlin, 12.8.2010  Dnes mě zaujal rozkvetlý záhon na Václavském náměstí a ráda bych věděla jaké kytky jsou tam vysázené. Nevím jestli jsou to trvalky nebo ne, ale vypadá to krásně. Prosím o pomoc. |  | Potreby Jesetera, 4.8.2010 Už to bylo napsáno, jeseter není vhodná ryba pro tak malá a mělká jezírka a vy tam máte těch ryb už celkově hodně a ještě bez vzduchování. |  | Starý ořech a smrk u zdi, problém se sousedem, 4.8.2010 Občanský zákoník jsem celý nečetla, ale myslím si, že je to nesmysl. Teď je moderní sázet kolem dokola zahrad thuje a všude jsou blíž než 2 m od hranice pozemku, dost bych se divila, kdyby renomované zahradnické firmy nevěděly co dělat. ZKuste se do... celý příspěvek > |  | Physalis ze seminek, 2.8.2010 Nevím, jestli děláte dobře.:-)) Ty, co máte vy, Zanpets, jsou ty správné mochyně peruánské, co se jí. Mirek má nějaké zvláštní ruské kultivary a sám píše, že mu nechutnají.:-) |  | Physalis ze seminek, 1.8.2010 Já už je mám vyšší než tříleté dítě. Ale nemám je ze semínek, koupila jsem sazenice, stály asi 9,-. Musí se dost brzo předpěstovat, asi jako rajčata nebo papriky. Bohužel myslím, že z těch vašich už asi letos nic moc nebude, trvá dost dlouho... celý příspěvek > |  | Physalis ze seminek, 1.8.2010 Moje mochyně mají už plody, ještě neuzrálé. Postranní výhony nevyštipuji, zpočátku jsem přihnojila, teď už se o ní moc nestarám, jen jsem jí vyvázala, byla už hodně vysoká a padala. Plody mi chutnají, ale musejí být dost zralé, občas si je i kupuju... celý příspěvek > |  | Je možné přesadit vzrostlý keř rybízu?, 31.7.2010 Mám na zahradě rybíz, bohužel na naprosto nevhodném místě, je několik let starý, ale má strašně dobrý a sladký rybíz, nerada bych o něj přišla. Ani nevím jaká je to odrůda. Je možné ho bez úhony přesadit? Kdy? Díky za rady. |  | Gladioly nekvetou, 31.7.2010 Zasadila jsem na několik míst na zhradě cibule gladiolů, listy vyrazily u všech, ale kvetou jen některé. Čím to může být? Můžou kvést ještě později? Jsou v podstatě všechny na slunci. Díky předem za radu. |  |
|  | Jak se rozrostou Phloxy?, 30.7.2010 Prosím oradu, kolik zasadit rostlinek Phloxů, aby se příští rok rozrostly aspoň v malý trs. Jedna asi nestačí, že?:-) |  | Poradí někdo s problémem kyčelního kloubu?, 27.7.2010 Máme velmi dobrého veterináře ortopeda, ale je z Klánovic, nevím odkud jste. Náš pes měl problémy s loktem. CHce to opravdu dobrou diagnozu a správnou léčbu jinak se to bude jen zhoršovat. Ať už je to růztový nebo vrozený problém. |  | Prosím o identifikace trvalky, 25.7.2010 Taky mě napadl liliochvostec, ale ten má asi jiné listy. |  | Prosím o identifikace trvalky, 25.7.2010  Tady: |  |
 |
|
|
|