|
Kolísavé otáčky motorové sekačky, 25.4.2010 Zkusit novou svíčku, vypucovat karbec a filtr. Pak bych se asi pokoušel do toho šťourat dal. |
 |
Stačí křovinořez Solo 109 B nebo něco silnějšího?, 25.4.2010 Jestli Vám ta 109 vyhovuje servisem a prodejcem, tak na ten plácek bude gut. A ten hecht není až tak zlý ale nesmí se pokazit... |
 |
|
 |
Zmeniť otáčky vyžínača stihl, 25.4.2010 Ale psal ste změnit faze, což u benzinu moc nejde. Stare Jawky dvepade chytly sem tam zpětný chod když byly rozeštelované na předstihu a umělo se to. |
 |
Zmeniť otáčky vyžínača stihl, 24.4.2010 sic tu mašinu neznám, ale podle netu je to benzin?!? Benzín je pravotočivý... |
 |
Rozdiel v olejoch, 22.4.2010 Jak to nestartnete tak propláchnutí je zbytečné. Výlívá se teplý olej, je řidččí potom a vezme bordel z motoru. |
 |
Zahradní postřikovač, 21.4.2010 solo v tomhle ja asi fakt lepší než třeba hecht... |
 |
Jakou sekacku k baraku na cca 600 m2, 20.4.2010 bez pojezdu je to takový "zdravější" pohyb |
 |
Jakou sekacku k baraku na cca 600 m2, 20.4.2010 Podle mě benzin je lepší. U eletriky mě vždy štval kabel. Stačila by nějaká bez pojezdu, benzinovka. Motor honda nebo brigs a kolečka na ložiskach. Té udržby není zas až tolik potřeba. |
 |
Castor CP 422S By Zenoah či Dolmar ps 420, 13.4.2010 643ip mám druhým rokem, měla dvě závady zaviněné výrobcem, pérko na spojce a ocelový pásek na brzdě, asi nějaký turek měl špatný den. Pak jedná brutalní zavada zaviněná moji blbostí. Asi sem jí přidřel mojí vinou. Výměna komplet pístu a spol.... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor - přidřené ložisko v řemenicích, 6.4.2010 Ložisko a voda je smrt. Můžou tam byt gufera nebo zadělané ložisko je to jedno. A už ho nikdy nikdo nedá do kupy. Výměna v normálním obchodě, dle čísla koupit, ve specializovaném obchodě na sekačky příjde na balík, gufero a vyměnit. Jemně... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Castrol 4T do BS, 4.4.2010 Jestli je specifikace stejná je to ůplně jedno. Dejte si flašky vedle sebe a přečtěte si co je psáno vzadu. |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 no je tam na otačky zajíc, želva a něco mezi tím. a ta regulace se snaží udržet nastavené otačky. Pak to jde dolatit na tom táhle co přidava plyn na karbecu a regulatorem co se machá v oleji. |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 4.3.2010 Jdou nastavit otáčky manualně a pak si sekačka umí sama přidat plyn třeba při vjezdu do vysoké travy a motor se začne dusit, tak si přida na plynu a zamezí zdechnutí. |
 |
Briggs stratton 450, 3.3.2010 Za 0,6l oleje do sekačky sem platil tolik že jsem měl málem litr plné syntetiky. Přitom je to obyčejný minerál sae 30. |
 |
Motor Slavia diesel 1válec vzduch, 3.3.2010 No jestli kouří modře, tak bere olej. Bilý kouř tak tryska či čerpadlo a černý v tahu tak moc nafty. |
 |