|
GCV 160 - otázka, 30.7.2010 NO axiální vule moc normální není. Záleží jaká je, ale mám pocit že Vám prodejce řekne že je to normální a nic se nestane. Bude mu zhnilo rozdělat motor a narvat tam omezovací podložky. |
 |
Lepsia hobby retazova pila, 29.7.2010 Mam Solo a mohu doporučit 642 či 643ip, Mám tu 643 a dostala už hodně pokouřit a drži. Je to prní farm v jejich kategorii. |
 |
|
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 26.7.2010 To že ti z teho valí olej i na volnoběh není chyba. Jen je to pila vyrobená podle norem kdy lidi ještě lezli po stromech a nemá system nazvaný okomatic. (napsal bych to správně ale nejde mi přehlasované o ) To znamená že olej jde i na... celý příspěvek > |
 |
Honda, nebo BS? Poradíte?, 22.7.2010 NO je to prodejna v české vsi, paní prodavá stihl, probrali jsme to dosti důsledně.
Máte pravdu, zaleží na obsluze, ale i na servisu. Můžou a nemusí, viz mautfield. |
 |
Honda nebo BS?, 22.7.2010 No nevím sic který motor je lepší ale bavíl sem se s paní která prodává ZT a že honda má problém s uznávaní reklamací. |
 |
Výfuk na Alko FRS 4125, 10.7.2010 Kdy ste ji kupoval v roce 2008? Záruka už neplatí? At se stará prodejce. |
 |
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 6.7.2010 Tak to byl teda smysluplný příspěvek, který celé diskuzi dal korunu a tímto příspěvkem bych diskuzi uzamkl a ukončil. |
 |
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 6.7.2010 Tak kluci, dělámé už si asi čtvrtý víkend dřevo na topení. Samovýroba, takové to pižlání s kminkama o pruměrech kolem 30cm, záleží jak se na co narazí. Já mam solo 643ip kámoš maca 410e myslím. Je jasné že každá liška chválí svuj ocas, ale solo... celý příspěvek > |
 |
Alko, 26.6.2010 Tohle je rozumné, 1:40 ničeho nezkazíte a použiváte kvalitní olej API TC. |
 |
Co se starým namíchaným benzinem?, 26.6.2010 Commonrail vstřikovače to nemaj rády. Já mam v nissanu dci, vstřikovače delphi a stojí dvacku jeden... |
 |
|
 |
Co se starým namíchaným benzinem?, 26.6.2010 Ha je to tu zas. V autokelly tě budou mít rádi, ale to je fuk. Zaleží kolik ho máš a kolik ho tak nějak spotřebuješ. Ale smíchat s čerstvým a do sekačky nebo do auta to dolít pukud máš benzínové a není tsfi. |
 |
Křovinořez Sharks SH 43, 23.6.2010 Vozivám toto nářadí jako sběrná služba. Vozí se toho mraky. ale i mraky se vezlo zpátky odesilateli.
Posudek nechám na Vás. Jinači zkušenost bohužel nemám. |
 |
Alko, 23.6.2010 API TA je základní specifikace. Myslím že i M2t splnuje TB ale ruku do ohně bych za to nedal.
Myslím že tento olej vhodný není. |
 |
Benz. rot. sekačka na zahradu 850m?, 21.6.2010 Zaleží jak často to budete sekat. Ale v prvéřadě bych to vzal křovákem s nožem a pak až sekačkou. Ale kterou buh sud. Duležitý je značkový motor a zbytek bych řekl je už na jedno brdo. |
 |
Solo nebo echo, 19.6.2010 Nojo ale furt nemá kuličky!!!
Měl sem ho pujčený, ale 111. Byla výborná. |
 |