Příspěvky uživatele - 238.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plody nektarinky praskají a hnijou, 29.7.2010
Domnívám se, že podřipsko, kde se pěstují meruňky a broskve jsou tou vhodnou oblastí i pro pěstování nektarinek.Pak by se nedaly pěstovat snad nikde.Ale díky za odpověď.
Plody nektarinky praskají a hnijou, 25.7.2010
Mám nektarinku již asi třetím rokem a loni měla dost plodů, které však nedozrají jsou velké a prasknou.Do praskliny pak vosy a různý hmyz zanese infekci a plody začnou hnít.Tento problém mám i letos.Plody se začaly nalévat a také začínají praskat.U... celý příspěvek >
Moniliový úžeh nebo mrtvice?, 30.4.2010
Mám meruňku odrůdy Vecot, jejíž stáří je jedenáct let.Každoročně hnojená a opečovávaná, nedaleko Řípu tudíž vhodné růstové podmínky/písek, teplo/.Letos však nastal problém.Boční silné větve začaly prosychat a sem tam z nich vyráží vlk, který... celý příspěvek >
Odrůda Selena, 24.11.2009
Zakoupil jsem polokmen, nevím podnož, roub odrůdy Selena, ale dočkal jsem se zklamání.Již čtvrtým rokem je stromek stále stejný a jablka tak čtyři až pět jakoby z pláněte, malá a zdeformovaná.První rok byla ještě ucházející střední velikosti a barva... celý příspěvek >
Černé tečky na plodech, 6.7.2009
Prosím o radu: na líčku plodu jsou drobné černé tečky, udajně se jedná o suchou skvrnitost.Kdo by věděl něco o této chorobě a jak s ní naložit, jak se jí zbavit a lze ještě něco podniknout v tomto stadiu??Díky!!
Plody nektarinky jsou zelené a praskají, 5.7.2009
prosím o radu co dělat nebo v čem je chyba: plody nektarinky jsou velké, zelené a praskají, v místě prasknutí začínají hnít a tudíž jsem jich několik musel utrnout a vyhodit, díky za radu
Jak se zbavit včel?, 8.5.2009
Reid ve spreji nastříkat večer do skulin odkud vyletují
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika