|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 15.1.2011 Verčo, koukněte na nabídky zahradnických firem, ibišek bahenní se dnes dá koupit již poměrně snadno. Pěstování popsáno v diskuzi výše. Elena | | Ako na slimáky?, 14.1.2011 Měděná samolepící folie se dá také koupit jako autosamolepka, možná nějaké jejich stránky? Elena | |
| | Ako na slimáky?, 14.1.2011 Loni kdosi radil taky měděné pásky, snad prý koupil někde v hobbysuper, teď jsem hledala ale nezadařilo se. Také prý psí chlupy - snad paní Lída - kolem jiřin. Téma bylo někde v květinách (ne pokojových). Elena | | Růžový čenich, 14.1.2011 Koukněte zde, zadejte do vyhledávače Bílá rasa a krmivo. Já s tím zkušenosti nemám, ale tam se to řešilo-moc karotenu v krmivu. | | Popínavky s bylinkami, 14.1.2011 A proč ne. Jednoletky - bazalka, majoránka asi problém mít žádný nebudou, trvalka máta by možná časem mohla klematis zahlušit... Koukněte případne jaké pH půdy potřebují, jak moc se rozrůstají atd. Elena | | Přesazení hyacintu, 13.1.2011 Je, jako většina cibulovin. | | Identifikace pokojové rostliny, 13.1.2011 Nechci být šťoura, ale podle mne jde o některý z druhů vrisea, čeleď bromeliovité. Elena | | Fíkus Benjamín - žloutne a opadává, 12.1.2011 No, asi nedala, zabarvení po hypermanganu by se už nezbavila. Elena | | Fíkus Benjamín - žloutne a opadává, 12.1.2011 Dobrý večer Kozičko, stačily použití popsat diskutující přede mnou, občas místo Sava, s ním desinfikuji také králíkárny, citrusáři radí při napadení rostlin škudci přidat do postřiku z lihu, saponátu nebo mýdla a vody. Táta ho požíval jako pan... celý příspěvek > | | Jaký květináč pro orchidejku?, 12.1.2011 Terezko, zase já, kdysi tady na zahradě nebo pokojových květinách, proběhla diskuze na téma jaký substrát, a většina diskutujících se shodla na tom, že kupované pro orchideje jsou nejhorší. Četla jsem také knihu od české pěstitelky orchidejí (ty... celý příspěvek > | |
| | Fíkus Benjamín - žloutne a opadává, 12.1.2011 Kozičko, ale opravdu na list jen růžovoučký, slabý roztok, hypermangan je docela mrška, dokáže solidně popálit i kůži. Desinfekce je to výborná. Elena | | Jak na šlechtění nových odrůd, 12.1.2011 Zase skočil příspěvek jinam než měl, ale jistě je k pochopení k čemu patří. A také mne teď napadlo, pane Mittwochu, zkuste po literatuře popátrat v učebnicích pro SŠ zahradnické (třeba teď se má rušit SŠ v Bohunicích a třeba budou likvidovat... celý příspěvek > | | Jak na šlechtění nových odrůd, 12.1.2011 Pane doktore, nechci učit orla létat, ale někde jsem četla, asi kdysi v Zahrádkáři, že ve světě se tyhle moštové odrůdy šlechtí jako speciálky. Mám pocit, že tenkrát to bylo zrovna o Anglii a Francii. Jazyků neznalá nemohu vygůglit, snad Vám by se to... celý příspěvek > | | Jaký květináč pro orchidejku?, 12.1.2011 Terezko, on opravdu má každý trochu jiný názor, trochu jinou zkušenost. Já mám orchideje Phaly v průhledných původních květináčích a ještě v neprůhledných keramických nebo plastových obalech. Ty obaly jsou trochu větší, na dno nasypu vždy něco málo... celý příspěvek > | | Nová sezóna na zahradě, 11.1.2011 Dobrý večer, já semínka po usušení uchovávám v tubách po šumivých vitamínech. Klíčí a rostou snad lépe než ty kupované. Elena | |
|
|
|
|