Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slivovice vs. calvados, 17.12.2009
Na jablkovici odrůdy nevybíráme, pošrotujeme dohoromady nové i staré, vylisujeme, nahoru do 50 l nádoby dáme jeden 10 litrový kýbl vykrájených pošrotovaných panenských a přála bych Vám potom pít. Jemná, sladká, voňavá. Panenské jsou prostě... celý příspěvek >
Citronovnik, 16.12.2009
Jak se Vám povedla taková krásná levandule? Elena
Citronovnik, 15.12.2009
mám stejnou zkušenost, jarní řízky se ujaly, ale stejně časem zašly. Jeden přežil, je z něj krásný 5ti letý stromek, ale neplodí. Elena
Kočičí kytička, 15.12.2009
Naše kočky šanta také nezajímá. Největší požitek mají, když mohou rozlámat a rozškrábat letní jiřinky. Voní jim taky šalvěj muškátová, o tu se chodí otírat, já ovšem taky. Ta ale zase nevoní našim chlapům - ty mám čtyři, koček pět, kočky vedou.... celý příspěvek >
Vanilka pravá, žloutnutí listů, 7.12.2009
Dobrý den, prosím o radu, mám asi 5 roků vanilku pravou, stále rostla bez problémů - šlahoun je asi 6 metrů dlouhý, a to jsem ho už jednou o metr zakrátila. Podmínky má stále stejné, na stejném místě, zálivka, hnojení, žádné mimořádné výkyvy. Nyní mi... celý příspěvek >
Neznámá rostlina, 4.12.2009
Díky. Konečně vím, co již několik let pěstuji doma v květináči. Dlouho jsem se domnívala, že se jedná o palmu olejnou (podle květů), není. Máte pravdu, výborně se množí oddenky a prosím o radu, co děláte, aby nezasychaly konc listů? Elena
Palma - zna nekdo jeji nazev?, 1.12.2009
Bohužel zklamu, není to palma, ale pravděpodobně některý z pryšců, euphorbia.
Co je to za rostlinu?, 29.11.2009
Podle mne je to šáchor, jak se starat ale, bohužel, nevím. Nemám zkušenost. Zkuste se podívat podle jména do diskuzí. Elena
Další diskuze:  4142  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika