Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chci se napást na zahradě, 14.1.2010
V doporučeních chybí, dle mého, velkoplodá meruzalka, zraje červenec, srpen, dobrá syrová, na buchtách skoro jako borůvky, velice nenáročná, na jaře když kvete příjemně voní. Syn se také pase celé léto až do zámrzu na brokolici (vařenou nemá rád), po... celý příspěvek >
Ke staré chalupě pod okna, 13.1.2010
Mně by se tam líbila růže svraskalá, navíc má velké šípky (na čaj, marmeládu), kvete dloooouho, je odolná, nenáročná. Když zadáte do vyhledávání zde, byla již o nich diskuze, je tam i odkaz na různé druhy. Elena
Čim, čim, 13.1.2010
Díky za odpověď. Já se radovala, že už přivolávají jaro. A oni asi nadávali na sníh jako všichni všude. Elena
Chci se napást na zahradě, 13.1.2010
Moje řeč.
Čim, čim, 13.1.2010
Tak tohle jsem dnes slyšela na zahradě po rozednění. Ne v jednom houfu, ale z několika stran. Protože u nás vrabci dlouho nebyli, nevím, jsou takhle ukecaní po celý rok? Elena
Slimáci a zima, 12.1.2010
Pane doktore, vidím, že jste se taky díval na zprávy. Připadalo mi to, že napadl sníh poprvé po 50 letech. Slimáci přežijí! Elena
Stínění skleníku, 9.1.2010
Další varianta - v současné době hromadné výměny oken se může v stavbazaru nebo nějakém sběrném dvoře objevit dostatečné množství vyřazených žaluzií vhodného rozměru, šikový kutil by uměl instalovat i do skleníku. 
Domov plný květin, 8.1.2010
Karet bylo 972, po kolika posílali a za jakou cenu již opravdu nevím, pokus se vydělit počtem karet, které chodí v jedné zásilce babičce a vynásobit cenou balíčku. Promiň, na početní úkol bys jistě přišel sám. Elena
Projekt zdarma, 7.1.2010
Za hrubky dík.
Domov plný květin, 7.1.2010
Víítku, pozor, mám Pokojové květiny od A do Z, taky karty, 5 pořadačů, kolik karet přesně nevím, zdálo se mi, že výhodná koupě, ale to bylo líp. Když jsem spočítala výslednou sumu, bylo mi hoooodně neveselo. Před asi 6 roky cca 2.000,-. A to by bylo... celý příspěvek >
Africka fialka, 6.1.2010
A nejlíp do květináče k něčemu vzrostlejšímu (já dávám pod draceny nebo benjamin), předejde se přelití. Elena
Co je to a jak na to, 5.1.2010
Máte právdu, k nám ještě jako plevel nedorazil, naštěstí, u nás spíš ptačinec žabinec, svlačec a mrcha, které babička říkávala mokrohorská tráva. Nezmaři. Omlouvám se.
Stínění skleníku, 4.1.2010
Vidím, že nějak se nikdo nehrne odpovědět. Já mám zkušenost pouze s klasickým stíněním jíl, voda, štětka. Vyhovuje mi už 8 let, v průběhu roku postupně proudem vody smývám. Jinak zkuste mrknout na starší diskuze na toto téma na těchto stránkách.... celý příspěvek >
Co je to a jak na to, 4.1.2010
Vždyť je to docla pěkná kytka.
Hledám zvláštní jabloň, 3.1.2010
Omlouvám se, tvrdošíjně jsem opakovala překlep, patří Croncelské. Ladislav Vlk, Pomologický klíč, r.vydání 1947 - další možné jablko, mimo Šampaňskou renetu uvádí ještě Šampaň-Číňanka, žluté, malé (90g), sladce příjemně navinulé, osobitá příchuť,... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika