|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Tomel japonský (Dyospiros kaki), 19.1.2011 Poslední příspěvky (asi 4) snad ani nečtěte - diskuze před tím docela zajímavá, zkušenosti u nás. | | Snížení kyselosti substrátu, 19.1.2011 Vytáhla jsem Vám všem diskuzi na téma Fíkovník z archivu. Je tam spousta zkušeností s pěstováním u nás. Elena | |
| | Fíkovník, 19.1.2011 Najděte příspěvek na tomhle vláknu z 2.4.2010 z 10.44 je tam odkaz - přesný návod na pěstování a zkušenosti, jak to umí na Moravě. Elena | | Co budeme sázet do truhlíků na jaře?, 18.1.2011 Kytky jsou opravdu nádherné. U nás letos budou na východní straně jako kazdý rok převislé fuchsie, na severu begonie, na jihu a západě muškáty, vitálky, zelenec, apténie, tořivka, řeřicha. Ve dvou truhlících fialovoluské fazole a asarina (tam... celý příspěvek > | | Okurky nakládačky, 18.1.2011 A ještě dodatek KUKY má podle mne pravdu. Já okurkový salát sice moc nemusím, ale z nehořkých nakladaček se mi zdá také lepší, ale vysvětlujte to mým chlapům - na salát prý patří salátovka a čím větší tím lepší. Elena | | Okurky nakládačky, 18.1.2011 Salátovky jsme měli Natálie F1 Ing. Holmana, byly dobré, dobře rostly i plodily. Předloni, když mi odešly všechny hadovky ve skleníku velice brzy, zasela jsem po nich tyto a vydžely až do mrazů bez postřiku. Dokonce neměly problém ani přímo v místě,... celý příspěvek > | | Ako na slimáky?, 17.1.2011 Zase odpověď jinde než měla být. Reakce na dotaz pana Baliny ze včerejška na "zuby" na PETce. E | | Ako na slimáky?, 17.1.2011 Asi ano, ale také ne úplně při zemi. E | | Ako na slimáky?, 16.1.2011 Pokud tak funguje měď tak asi ano. Já bych zkusila ještě zkombinovat s PET lahví - uříznout dno, vršek, ten potom nastříhat jako měděný plech nahoře na obrázku, stejně poohýbat. Navléct na naštěpený stromek, ale tak, aby ohnuté "zuby" byly... celý příspěvek > | | Samozavlažování (nejen) truhlíků, 16.1.2011 Verčo, nebyl to náhodou zrovna ten vermikulit co jinde radila Kozička? Elena | |
| | Trvalky v zimě, 16.1.2011 Vy snad ani nebydlíte v Česku! Naše se teprve začínají klubat. Tentokrát jste předběhl Mirka BV. Elena | | Slepice dlouhodobě nesnášejí, 16.1.2011 Nechodí Vám něco na vajíčka? Nemáme tam náhodou kunu nebo potkana? Elena | | Dezinfekce skleníku, 16.1.2011 Dnes v Receptáři radil sirné knoty i Ing. Holman (šlechtitel okurek odolnějších proti plísni). Zajímalo by mne - zkušenosti? Zničí opravdu i škůdce a nejen choroby? Díky a nejen za sebe. Elena | | Kde sehnat lípu?, 16.1.2011 Zadejte si - "lípa srdčitá sazenice" - mně teď na seznamu vyjelo asi 5 firem, které je prodávají i zasílají, cena nízká, nevím která fa Vám bude nejblíž. Nebo zkuste projít nějakým okrajem lesa, případně parkem, mohl by se najít semenáč,... celý příspěvek > | | Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 15.1.2011 Jestli ještě můžu poradit, zadejte "Ibišek velkokvětý" - oni zahradníci (nebo spíše obchodníci)jsou filutové, dají tomu svůj název, který lépe přiláká pozornost. Elena | |
|
|
|
|