Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Staré odrůdy, 2.3.2010
Prosím, nevíte jak se to vylepšené Panenské jmenuje? Měla bych o ně zájem. Elena
Banánové jablko, 2.3.2010
Říkají, že po banánech chutná Krasokvět. Elena
Kiwi, 2.3.2010
Prosím, ví někdo zda se kiwi dá přeroubovat? Elena
Univerzální čerpadlo (sklep závlaha), 2.3.2010
My máme dobré zkušenosti s obyčejným Malyšem, malý, lehký, přenosný, znečištěnou vodu zvládne, aby nenabral vyloženě bahýnko je v jímce ve sklepě na dně hrubý štěrk, na něm hodně děravý kovový kýbl a v něm to čerpadlo. Přečerpáme do barelů, ty jsou... celý příspěvek >
Co do skleníku než zasadím papriky, 2.3.2010
Salát vyzkoušejte nasít přímo, potom rozsadit tak, aby byl výsledně mezi řádky paprik, než budou ty potřebovat dostatečně místa, salát bude pryč. osvědčil se mi celoroční Lento, nevadí mu chadno, nevybíhá do květu. Dobrá, ba co dím super, je jarní... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 28.2.2010
Takhle jsme zmladili a snížili naši 35 letou Šidlenku a opravdu již tři roky řežeme a řežeme vlky. Kupodivu Krasokvět těch vlků nedělá tolik, nevím, zda se chová jinak hrušeň a jabloň nebo je to odrůdová záležitost. Elena
Předchozí patří panu Mičurinci a jeho hrušni. E
Tak to věřím, že jsou téměř rodinným stříbrem. Ať se jim i Vám daří. Elena
A jaké má hrušky? Elena
Rašící cibule, 28.2.2010
Vykvetly sněženky, kupodivu ty zahradní, větší, botanické teprv raší, vykukují narcisy, tulipány, hyacinty. Ale jen u stěny na západ. V zahradě na záhonku ještě nic. Brno. Elena
Včera bylo krásně, slunečno. Manžel ostříhal našich 25 hlav révy, navázali jsme plstěné pásky s dravými roztoči i na jabloně. Snad nám mršky pomůžou a nebudu muset proti hálčivcům a sviluškám stříkat. Dnes se od rána chystá na pršení, přebrala jsem... celý příspěvek >
Hledám zvláštní jabloň, 28.2.2010
Pane Milane, našli, našli? Já našla po zadání "krajové odrůdy citronek" docela zajímavé, zkuste, uvidíte. Elena
Lidová rada na plíseň okurkovou, 25.2.2010
Omlouvám se, já jsem to tak nemyslela. To poděkování za upozornění na rezistenci bylo myšleno váženě, asi jsem tam neměla připisovat to další. Rezistenci věřím, zažila jsem rezistentní pcháč-oset na totál.herbicid, rostl jako po nejlepším... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 25.2.2010
Vy se máte, u nás (Brno) zbytky sněhu, jinak blatíčko, postříkala jsem broskve Kuprikolem, obešla trochu zahradu a trochu se děsím. Na podzim jsem nestihla porýt (má to teď smysl?), zasadit česnek - dá se teď na jaře sázet ozimý? Papriky jsem sela... celý příspěvek >
Lidová rada na plíseň okurkovou, 25.2.2010
Díky, a určitě nejen já, za upozornění. Zrovna dnes jsem v rámci hledání čím postříkat broskve dělala inventuru "jedů"  a radovala se  "Ridomil mám". Co tedy doporučujete? Sirovátku a kvasnice?  Díky. Elena
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika