Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva do skleníku v nadm. výšce 550 m, 10.3.2010
Obec u Brna, v dolíku ve výšce cca 400, máme Modrý Portugal - plodí v půlce srpna, není nejvhodnější (Adéla), nutný postřik jak píše pan PP, taky jednu hlavu prý Otelo, krátký obrost, není nutný žádný postřik, zraje od konce července, ale nevýhody -... celý příspěvek >
Jak uchovat semena zeleniny?, 8.3.2010
Proschlá semena dávám do tubiček od šumivých vitamínů. Už několik let. Elena
Kočka na zahradě, 7.3.2010
Odpuzovat kočka a psy by měla Africká kopřiva (docela pohledná kytka) a Routa vonná - obojí jim prý nevoní. Elena
Jak ostříhat loňskou meruňku, 7.3.2010
Pane Mirku, konečně jste napsal to, co si myslím i j. Nedokázala bych to lépe formulovat. Elena
Kiwi, 6.3.2010
2krát jsem ho stříhala poprvé, jinak vždy jen na podzim. A kvete prý na dvouletých. Elena
Kiwi, 6.3.2010
Keř jsem napsala protože jsem nevěděla jak to nazvat, zda hlava jakko u vína? Stromek to není. Lijána ano, někdy šlahouny dlouhé až 2 m. Nestříhám moc, možná málo a proto nemá už sílu na zakldání květních pupenů. Ale v loni jsem ho stříhala i v... celý příspěvek >
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 5.3.2010
Ani nevíte, jak jste mne potěšil. Já jsem si myslla, že to neumím. Všude tablety chválí jako ten nejlepší způsob výsevu. U mě se osvědčily pouze na přepikýrování semenášků bramboříků. Jinak výsev ani náhodou. Elena
Mochyně peruánská, 5.3.2010
A ještě, jestli Adéla ve sklníku měla modré květy, byla to Nikandra, má odpuzovat mšice a molice, já s ní mám zkušenost dobrou, suché "větvišky" s plody se dají také použít do suchých vazeb. Velikost se dá částečně korigovat zastřihnutím,... celý příspěvek >
Mochyně peruánská, 5.3.2010
Mochyně pana Mirka se jí, mochyně na obrázku paní Danny ne. Ty jsou trvalka, zaplevelují docela slušně zahradu (rozrůstají se). Lampionky se používají do suchých vazeb. Elena
Kiwi, 3.3.2010
Dostala jsem darem jako samosprašné kiwi, nebyla napsána odrůda jen výrobce Agro Tuřany. Elena
Jak na nocenku?, 3.3.2010
Obojí je správně, když sadbu předpěstujete dříve pokvete, stalo se mi ale také že narostla ze semínek, které se samy vysemenily. Elena
Nenáročná rostlina do truhlíků, 3.3.2010
Prima jsou letničky vitálka (sanvitalia), lobelka, dělají zakrslé letní jiřinky, gazánie, nemusíte zazimovávat a každý rok něco jiného. Elena
Poraďte prosím osvědčené převislé jahody, 3.3.2010
Jestli do truhlíku tak mám vyzkoušené stáleplodící "Rujana", jsou sice drobné, asi jako lesní a, podle mne, taky tak chutnají. Nevytvářejí "šlahouny" spíše se rozrůstá "kopeček". Elena
Kiwi, 3.3.2010
Jak jsem psala výš, mám jednu rostlinu (keř či co) ve skleníku již asi 10 let. Roste jako blázen, nekvte a samozřejmě neplodí. Je zdravá, vitální, vyhodit, vykopat, zničit je mi líto. Elena
Staré odrůdy, 3.3.2010
Díky moc. Elena
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika