Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva?, 22.4.2010
Brno. Taky obcházím a hlídám. Neraší. Pouze ve skleníku a tam zase očima vytahuju květy kiwi, taky nejsou. Buďme rádi, že nám réva ještě neraší, jestli nezmrzla, tak při hlášených mrazících nenamrzne teď. Elena
Nářadí Fiskars, 19.4.2010
I na Fiskarsy platí dva roky záruka.
Gloxinie, 19.4.2010
Koupila jsem si hlízu gloxinie, krásně narašila, teď ale roste jen jedna růžice(?), ostatní tři zůstaly maličké. Prosím, co s tím? Elena
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 16.4.2010
Stříkám také ráno nebo večer také z důvodů, aby na mokrý postřik nepálilo slunce. Já měla spíš obavu, aby postřik, jehož zbytky si "pilníci" donesou, neudělal nějakou "paseku" v úlech nebo hnízdech (nebo co mají vlastně čmeláci).... celý příspěvek >
Díky moc za odpověď, dám se s klidným svědomím do toho. Elena
Prosím, zeptám se jak jojo. Napřed bylo málo na to, abych postříkala proti monilioze (píšou na počátku kvetení), byly jen pupínky. Teď během dvou dnů jsou z meruněk nevěsty, kvetou jak o závod, dnes i včelky vyletěly, taky čmeláků fůra. Co s... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 16.4.2010
Paní Jity, pro mne syn koupil rycí vidle Fiskars, mám dojem, že i při podzimním rytí jsou pro ženskou (vybíráme kořínky, plevle, to moji mužští ani náhodou) lepší. I na takovéto domácí šťourání poblíž stromů a keřů lepší, nepoškozují tolik kořeny.... celý příspěvek >
Roubování okurek na tykev, 14.4.2010
Tykve fíkolisté pěstuji již několik let (Brno). Potřebují dost tepla, ne celý den na slunci, taky vodu, přihnojit. Po zmrzlých dávám předpěstované rostliny ven, líbí se jim na kompostu. Vloni byla jedna větší dokonce ve 2 metrech na stromě, který u... celý příspěvek >
Jak na kuny, 14.4.2010
No, ty kuny u nás v Brně asi nečetly Wiki... Na půdách se jim velice líbí, vyvedou i mladé. Dokonce i v prostoru pod plochou střechou.
Zlatohlávek zlatý, 14.4.2010
Larvy žerou slepice i kosi. Kosáci na ně lítají otevřeným oknem nebo dveřmi do skleníku (když se dá větrat). Já z poddolování paprik podezírala naše kočky, ale nachytala jsem při akci kosáka. Hledal larvu a vítězoslavně s ní odletěl. Nevíte někdo jak... celý příspěvek >
Podpěra pro fazole, 13.4.2010
Betonářská síť = kari síť, taky používám na okurky, nemá chybu.
Podpěra pro fazole, 13.4.2010
Mám dojem, že paní myslela to králičí pletivo.  Jinak já měla na železné tyčce navázány provázky, ta byla položena na zemi, provázky jsem vedla k větvím stromu a tam vyvázala. Jeden rok jsme fazole pěstovali také na kari síti přidělané na dvou... celý příspěvek >
Výsev letniček, 11.4.2010
Prosím, jaký je převislý ibišek? Ještě jsem ani neslyšela. Kde semeno? Elena
Jakou jabloň?, 11.4.2010
No, ještě kde, protože ne všude asi stejná, Brno, směr Svitavy.
Jakou jabloň?, 11.4.2010
Nám Prima ano,  těch cca 100 jablek (mladý strom) stačíme konzumovat rovnou, Matčino máme mimo jiné také, ale ani to na dlouhé skladování není, do sklepa máme spoustu dalších. Prima fajn, dá se jíst rovnou ze stromu, příliš nepadá, netrpí ani... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika