|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Krystal - rada, 29.4.2010 Děkuji za radu, přihnojím, mohu zkusit i to opylení, hroznů není moc. Elena | | Jaký živý plot, 29.4.2010 Nebo taky kukuřice, bez drátů. | |
| | Krystal - rada, 29.4.2010 Pane Bred-iku, prosím, jde nějak předejít sprchávání hroznů? Máme ve skleníku jenu hlavu, asi Otelo, zcela bezproblémová, ale hrozny jsou vždy řídké, některé kuličky zůstanou mrňavé, jako by zaschly. Děkuji. Elena | | Nejchutnější rajčata, 28.4.2010 Já vloni měla afrikány, vysemenily se z předchozího roku a bylo mi líto je vytrhat. Tak vlastně rostla rajčata v afrikánovém záhonu a plíseň byla jen na maxirajčatech. Mohla to být náhoda díky stanovišti a počasí. Četla jsem, že měsíček zahradní, ten... celý příspěvek > | | Rajčata a okurky, 28.4.2010 Máte pravdu, rajčata, okurky a papriky ve skleníku bez stříkání a bez plísně v pohodě do mrazů, v loni mi okurky hadovky odešly na nějaké náhlé vadnutí (asi nějaká hniloba či co), na to samé místo jsem zasadila normální salátovky venkovní a rostly a... celý příspěvek > | | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 27.4.2010 Ty jsou nádherný! | | Je kos škůdce?, 26.4.2010 Kosy máme na zahradě taky, nebojí se moc, jsou to pomocníčci. Sežerou malé slimáky, vyhrabou různé ponravy i ve skleníku. A když nazobnou nějakou jahodu nebo třešeň, třeba taky mívají chuť na sladké. Sýkorky zase chodí na zrající hrušky. Nezapomeňte... celý příspěvek > | | Co vaše réva?, 26.4.2010 Brno, něco raší, něco ne, dokonce tam, kde jsou dva kmínky. Možná opravdu namrzla, škoda. Třeba vyraší ze starého dřeva. | | Vysazení bylinek, 26.4.2010 Ano, tmavší, menší lístky, načervenalá žilnatina, zdřevnatělý stonek. Mne v zahradnictví upozornili, že je vytrvalá, ale v zimě při pokojové teplotě. Jinak venkovní jsem vyzkoušela snad všechny novinky co byly, ale nejaromatičtější se mi zdá červená,... celý příspěvek > | | Vysazení bylinek, 25.4.2010 Pane Honzo, zkoušel jste už vytrvalou bazalku? Měla jsem ji tři roky v kuchyni za oknem, byla bezva. Bohužel jsem ji zahubila. Elena | |
| | Co je to rostliny?, 24.4.2010 Dvojka by mohla být curculigo capitulata - palmová tráva, už tu byla. | | Výsev a předpěstování sazenic ve skleníku, 24.4.2010 Promiňte, pane PP, zase jste nedočetl původní dotaz až do koce. Tazatelka má zřejmě na mysli - poraďte, napište svoje zkušenosti v čem, ne kdy, předpěstováváte saznic - tj. nádoby na výsev, do čeho přepikýrovat. Nechce univerzální radu, ale spíše... celý příspěvek > | | Prosim o urceni kere nebo stromu, 22.4.2010 Odpuzuje prý mouchy a komáry, listy dávám do jablkového kompotu. Elena | | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 22.4.2010 Brambory na pole jsme sázeli dnes, cibule sazečka už leze, té mrazíky nevadí. Elena | | Pěstování ředkviček, 22.4.2010 To jsem ráda, ne, že bych Vám přála aby nevylezlo. U nás trochu roste cibule sazečka, ředkvičky, jinak nic. Mrkev, petržel, pastiňák, černý kořen ani rostlinka. Už jsem si říkala, asi někde chyba a že budu muset zasít jinde znovu. Elena | |
|
|
|
|