Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krystal - rada, 29.4.2010
Děkuji za radu, přihnojím, mohu zkusit i to opylení, hroznů není moc. Elena
Jaký živý plot, 29.4.2010
Nebo taky kukuřice, bez drátů.
Krystal - rada, 29.4.2010
Pane Bred-iku, prosím, jde nějak předejít sprchávání hroznů? Máme ve skleníku jenu hlavu, asi Otelo, zcela bezproblémová, ale hrozny jsou vždy řídké, některé kuličky zůstanou mrňavé, jako by zaschly. Děkuji. Elena
Nejchutnější rajčata, 28.4.2010
Já vloni měla afrikány, vysemenily se z předchozího roku a bylo mi líto je vytrhat. Tak vlastně rostla rajčata v afrikánovém záhonu a plíseň byla jen na maxirajčatech. Mohla to být náhoda díky stanovišti a počasí. Četla jsem, že měsíček zahradní, ten... celý příspěvek >
Rajčata a okurky, 28.4.2010
Máte pravdu, rajčata, okurky a papriky ve skleníku bez stříkání a bez plísně v pohodě do mrazů, v loni mi okurky hadovky odešly na nějaké náhlé vadnutí (asi nějaká hniloba či co), na to samé místo jsem zasadila normální salátovky venkovní a rostly a... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 27.4.2010
Ty jsou nádherný!
Je kos škůdce?, 26.4.2010
Kosy máme na zahradě taky, nebojí se moc, jsou to pomocníčci. Sežerou malé slimáky, vyhrabou různé ponravy i ve skleníku. A když nazobnou nějakou jahodu nebo třešeň, třeba taky mívají chuť na sladké. Sýkorky zase chodí na zrající hrušky. Nezapomeňte... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 26.4.2010
Brno, něco raší, něco ne, dokonce tam, kde jsou dva kmínky. Možná opravdu namrzla, škoda. Třeba vyraší ze starého dřeva.
Vysazení bylinek, 26.4.2010
Ano, tmavší, menší lístky, načervenalá žilnatina, zdřevnatělý stonek. Mne v zahradnictví upozornili, že je vytrvalá, ale v zimě při pokojové teplotě. Jinak venkovní jsem vyzkoušela snad všechny novinky co byly, ale nejaromatičtější se mi zdá červená,... celý příspěvek >
Vysazení bylinek, 25.4.2010
Pane Honzo, zkoušel jste už vytrvalou bazalku? Měla jsem ji tři roky v kuchyni za oknem, byla bezva. Bohužel jsem ji zahubila. Elena
Co je to rostliny?, 24.4.2010
Dvojka by mohla být curculigo capitulata - palmová tráva, už tu byla.
Výsev a předpěstování sazenic ve skleníku, 24.4.2010
Promiňte, pane PP, zase jste nedočetl původní dotaz až do koce. Tazatelka má zřejmě na mysli - poraďte, napište svoje zkušenosti v čem, ne kdy, předpěstováváte saznic - tj. nádoby na výsev, do čeho přepikýrovat. Nechce univerzální radu, ale spíše... celý příspěvek >
Prosim o urceni kere nebo stromu, 22.4.2010
Odpuzuje prý mouchy a komáry, listy dávám do jablkového kompotu. Elena
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 22.4.2010
Brambory na pole jsme sázeli dnes, cibule sazečka už leze, té mrazíky nevadí. Elena
Pěstování ředkviček, 22.4.2010
To jsem ráda, ne, že bych Vám přála aby nevylezlo. U nás trochu roste cibule sazečka, ředkvičky, jinak nic. Mrkev, petržel, pastiňák, černý kořen ani rostlinka. Už jsem si říkala, asi někde chyba a že budu muset zasít jinde znovu. Elena
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika