Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vlhký pozemek, jílovitá půda, 14.5.2010
No, z Vašeho jasanu taky sousedé nebudou mít zrovna radost. Máme v okolí zahrady 2 opravdu stepilé, na každé straně jeden, cca 150 m od našeho plotu. Plná zahrada jasánků. Elena
Jak uskladnit běžné druhy zeleniny?, 13.5.2010
U nás se od nepaměti lepší zelenina dá do sklepa, mrkev, petržel, pastinák do zelených přepravek, celer do písku (máme vlhký sklep), ta trochu horší do soli - 2 díly mrkve, 1 díl petržele, 1/2 dílu celeru, 1/2 dílu pastinák+kapusta+ kedluben+květák,... celý příspěvek >
Poznáte prosím někdo sukulent?, 12.5.2010
Ta je ale krááásná.
Letošní problém s kvetením, 12.5.2010
Brno, jabloně téměř odkvetlé, ale šílenství to bylo a u většiny ovocných stromů. Elena
Rez hrušňová - vím jak na ní, 12.5.2010
Má cenu ještě teď, když jsou docela velké lístky, stříkat proti rzi? Děkuji.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 11.5.2010
Rycí vidle mají označení Since 1649, teleskopické (abychom si je mohli půjčovat, kluci jsou vysocí), cena kolem 1200,- Kč, koupené asi před 4 roky. Prohnutí mi vyhovuje, nezdá se mi, že by příliš pružily. Nejmladší nabral někde kořen a dvě špice... celý příspěvek >
Rajčata a papriky jsou venku, 9.5.2010
U nás je tak mokro, že se nedá do záhonů šlápnout ani náhodou. Včerejší průtrž mračen navíc i nakypřené záhonky pěkně udusala, sázet s bude až oschne. JInak rajčata vždy až po 20.5. Brno. Elena
Barevnost gloxínie, 7.5.2010
Podle sdělení naší známé květinářky tyto fialky nelze množit řízkováním, nezachovávají si středový proužek na okvětních lístcích, množí se pouze dělením trsů nebo semeny. Elena
Komule ze semen, 7.5.2010
Máme jednu, zdálo se, že narašila již v dubnu, ale je suchá. Vymrzla, uschla? Elena
Prosím o radu jak napravit chybu, 5.5.2010
Paní Jarmilko, možná ještě, kdyby réva - my máme jednotlivé hlavy u skleníku cca 160 cm od sebe, bylinky jsem nasázela mezi ně. Taky vysoká a škaredá betonová podezdívka a réva má kmínek. Tak mezi máme medunku, yzop, oregáno, levanduli. Tam kde máte... celý příspěvek >
Prosím o radu jak napravit chybu, 4.5.2010
Přikláním se k názoru přede mnou. Není to taková hrůza. Až budou vzrostlejší stromky v pozadí, okolo a ve skleníku zelenina bude to pohled úplně jiný, časem Vás určitě napadne (tak jako většinu z nás - to bychom ještě chtěli, to se nám líbí) a... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 2.5.2010
Broskvoně jsem stříkla 2 x, kvetly hodně, první lístky byly pěkné, teď už se objevují zkadeřené a stromky se vůbec tváří nějak divně, jako by se zarazily. Elena
Čím umýt zelená skla ve skleníku?, 2.5.2010
Docela to jde dobře vodu s octem a stěrka s houbičkou na okna na tyči. Elena
Ibišek venkovní, 1.5.2010
Ibišek syrský.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 30.4.2010
Dnes jsm šla dorývat zbytky, co jsem nestihla na podzim a na teď na jaře pomáhali mi kosi, vybírali všeijakou havěť. Moc jsem ale neudělala, všehno kvete, třešně, švestky, meruzalka, hrušně a taky moje nejoblíbenější kvítí -  jabloně. Tak místo... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika