|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Vlhký pozemek, jílovitá půda, 14.5.2010 No, z Vašeho jasanu taky sousedé nebudou mít zrovna radost. Máme v okolí zahrady 2 opravdu stepilé, na každé straně jeden, cca 150 m od našeho plotu. Plná zahrada jasánků. Elena | | Jak uskladnit běžné druhy zeleniny?, 13.5.2010 U nás se od nepaměti lepší zelenina dá do sklepa, mrkev, petržel, pastinák do zelených přepravek, celer do písku (máme vlhký sklep), ta trochu horší do soli - 2 díly mrkve, 1 díl petržele, 1/2 dílu celeru, 1/2 dílu pastinák+kapusta+ kedluben+květák,... celý příspěvek > | |
| | Poznáte prosím někdo sukulent?, 12.5.2010 Ta je ale krááásná. | | Letošní problém s kvetením, 12.5.2010 Brno, jabloně téměř odkvetlé, ale šílenství to bylo a u většiny ovocných stromů. Elena | | Rez hrušňová - vím jak na ní, 12.5.2010 Má cenu ještě teď, když jsou docela velké lístky, stříkat proti rzi? Děkuji. | | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 11.5.2010 Rycí vidle mají označení Since 1649, teleskopické (abychom si je mohli půjčovat, kluci jsou vysocí), cena kolem 1200,- Kč, koupené asi před 4 roky. Prohnutí mi vyhovuje, nezdá se mi, že by příliš pružily. Nejmladší nabral někde kořen a dvě špice... celý příspěvek > | | Rajčata a papriky jsou venku, 9.5.2010 U nás je tak mokro, že se nedá do záhonů šlápnout ani náhodou. Včerejší průtrž mračen navíc i nakypřené záhonky pěkně udusala, sázet s bude až oschne. JInak rajčata vždy až po 20.5. Brno. Elena | | Barevnost gloxínie, 7.5.2010 Podle sdělení naší známé květinářky tyto fialky nelze množit řízkováním, nezachovávají si středový proužek na okvětních lístcích, množí se pouze dělením trsů nebo semeny. Elena | | Komule ze semen, 7.5.2010 Máme jednu, zdálo se, že narašila již v dubnu, ale je suchá. Vymrzla, uschla? Elena | | Prosím o radu jak napravit chybu, 5.5.2010 Paní Jarmilko, možná ještě, kdyby réva - my máme jednotlivé hlavy u skleníku cca 160 cm od sebe, bylinky jsem nasázela mezi ně. Taky vysoká a škaredá betonová podezdívka a réva má kmínek. Tak mezi máme medunku, yzop, oregáno, levanduli. Tam kde máte... celý příspěvek > | |
| | Prosím o radu jak napravit chybu, 4.5.2010 Přikláním se k názoru přede mnou. Není to taková hrůza. Až budou vzrostlejší stromky v pozadí, okolo a ve skleníku zelenina bude to pohled úplně jiný, časem Vás určitě napadne (tak jako většinu z nás - to bychom ještě chtěli, to se nám líbí) a... celý příspěvek > | | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 2.5.2010 Broskvoně jsem stříkla 2 x, kvetly hodně, první lístky byly pěkné, teď už se objevují zkadeřené a stromky se vůbec tváří nějak divně, jako by se zarazily. Elena | | Čím umýt zelená skla ve skleníku?, 2.5.2010 Docela to jde dobře vodu s octem a stěrka s houbičkou na okna na tyči. Elena | | Ibišek venkovní, 1.5.2010 Ibišek syrský. | | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 30.4.2010 Dnes jsm šla dorývat zbytky, co jsem nestihla na podzim a na teď na jaře pomáhali mi kosi, vybírali všeijakou havěť. Moc jsem ale neudělala, všehno kvete, třešně, švestky, meruzalka, hrušně a taky moje nejoblíbenější kvítí - jabloně. Tak místo... celý příspěvek > | |
|
|
|
|