|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Černé dírky v cibuli, 15.8.2010 Teď jsem hledala nějaké info v loňském zahrádkářském časopise a byl tam tentýž dotaz - dirky prý způsobuje drátovec. Elena | | Co vaše réva?, 15.8.2010 Dovolím si jeden dotaz mimo mísu. Prosím, byl jste se někdo podívat ve Vinařském centru Sádek v Kojeticích? Mají mít vysázeno cca 40 odrůd a předvedeno několik způsobů vedení. Syn mě tlačí k výletu, ale nerada bych dopadla jako na výstavě histor.... celý příspěvek > | |
| | Prosím o určení názvu rostliny, 15.8.2010 Sice chybí foto i přesnější popis, ale zkusím tipnout - bělotrn? Elena | | Neznámá květina, 14.8.2010 Dobrý večer, mohla by to být kejklířka - mimulus aurantiacus. Elena | | Dominátor - ničí zvířata v zemi?, 14.8.2010 Jenže, další problém je v tom, že někteří bijci pro nezávadné a já nevím jaké potraviny vůbec ve finále nevědí o čem je řeč. Někde jsem nedávno četla o anketě mezi účastníky nějaké "huráakce" za zákaz GMO - na dotaz má rajče geny? skoro... celý příspěvek > | | Prosím o pomoc při identifikaci této rostliny, 14.8.2010 Omlouvám se, chybička se vloudila - codonanthe longicalyx. | | Stará (ne)známá jablon, 13.8.2010 Pro srovnání | | Prosím o pomoc při identifikaci této rostliny, 13.8.2010 Nemohla by to být codonanthe longicalis? Elena | | Moje nemocné papriky, 12.8.2010 Zadejte si stolbur phytoplasma - vyjede několik odkazů, vycházela jsem z informací Sema, tam najdete, charakteristická je změna barvy listů, ztmavnutí až zčervenání, deformace plodů, zakrnělost růstu, u druhého pěstitele by mohlo jít o vadnutí - lze... celý příspěvek > | | Moje nemocné papriky, 11.8.2010 Virové onemocnění, jak píše pan PP, zkuste najít na netu, příp. zeptat se na SRS. Elena | |
| | Poraďte, co to roste v trávníku?, 11.8.2010 Asi laskavec - amarant. | | Melounoviště 2010, 10.8.2010 Pro Mirka - neusychají ty nejstarší listy pouze proto, že jsou nejstarší? Ta bílá "krupice" bude asi následná houba (termín jak jojo) na odumřelé (no čem, tkáni?) no prostě listu. Mám pocit, že bývá i na suchých listech jiné zeleniny. Ty... celý příspěvek > | | Moje nemocné papriky, 10.8.2010 Není to nedostatek žádného prvku, jedná se o novou chorobu na paprikách a rajčatech, dříve postihovala pouze brambory, podle netu se jedná o stolbur. Elena | | Melounoviště 2010, 9.8.2010 Mirku, nechtěla jsem už vypadat jako všechno ví, všude byla dvakrát a od všeho má klíč, taky jsem doufala, že se ozve zkušenější "postřikovač". Hledala jsem na netu plíseň na okurkách a na To nejlepší z okurek - e-knihovnička choroby a... celý příspěvek > | | Oddálení rašení meruněk, 8.8.2010 My při jarním sázení stromků (hlavně broskvoní) obalujeme kmínky novinami, udrží vlhkost. S textílií zkušenosti nemám. Elena | |
|
|
|
|