|
Příspěvky uživatele - 183.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Králíci - očkování, 24.8.2010 Jednak se omlouvám za překlep - správně myxamatoza. Držím Vám moc palce ať očkování zabere. Elena | | Jak odehnat holuby ze střechy?, 24.8.2010 Díky za typ. Tuto zábranu znám, ale pro nás je nepoužitelná. Holubi sedávají po celé straně střechy cca 11x6 m. Elena | |
| | Svilušky pod kůží?, 24.8.2010 A nechodí hoši na pivo? Syna komáři taky moc nemusí a to spává při otevřených balkon. dveřích a komáry v pokoji má. Ne, že by pivo chlemtal pořád, ale sem tam si na ně zajde. | | Jakou ostružinu a malinu?, 22.8.2010 Trnitou ostružinu bych nebrala, jednat trny, jednak se docela rozrůstá výmladky bůhví kam (aspoň u nás). Beztrná naše no name je velice dobrá, letos jako všechno ovoce trošku fádní, záleží asi na odrůdě. Maliny máme také bezejména, dvakrát plodící... celý příspěvek > | | Slepice - kolik potřebují místa, 21.8.2010 Dobrý den, paní doktorko, vidím, že se Vaše hejno utěšeně rozrůstá. Přeji Vám, aby ten Váš fešák nebyl jako náš Jaryn. Už si dovedu živě představit jak v zimě plánujete výstavbu zděného kruníku na nové zahradě. Ono se docela může stát, že jedna z... celý příspěvek > | | Co vaše réva?, 20.8.2010 Děkuji. | | Úplný začátečník - první strom Goldstar, 20.8.2010 No, ono to s tou málovzrůstností nebude tak horké. Tuto odrůdu sice neznám, nevím jak je vzrůstná sama, ale na M9 máme cca 30ti leté "zákrsky", na které si musím vzít žebřík, abych je otrhala. A měřím 172 cm, asi taky žádný prcek. V prvních... celý příspěvek > | | Roubování melounů a okurek, 20.8.2010 Info o Adélách v diskuzi melounoviště 2010. | | Co vaše réva?, 20.8.2010 Díky za info, ještě dotaz - mají popisky nebo je lepší průvodce? Nevím, kde bych schrastila 10 lidí a přijet tam a čučet jak tele? Elena | | Melounoviště 2010, 20.8.2010 Tykev fíkolistá je opravdu Adéla, poroste, co se dá. Já mám letos dva šlahouny cca 5 m u jednoho souseda, u druhého ještě delší, ani kvíteček. Přitom loni mi dozrálo na jedné rostlině, byly také dlouhé, 4-5 tykví. Předloni nekvetly také, ale... celý příspěvek > | |
| | Určení květiny děkuji, 20.8.2010 No, ony i brukvovité mají čtyři okvětní lístky a např. večernice vonná asi také rozkvétá večer a voní. Co vy na to? Elena | | Teplo ve sklepě, 19.8.2010 Asi by to chtělo přes noc (když je chladněji) vyvětrat. Ona totiž ta izolace nepustí sice teplo dovnitř, ale taky ani ven. My teplotu ve sklepě takhle po létě, než dáme brambory, snižujeme. Vyzkoušejte. Elena | | Králíci - očkování, 18.8.2010 Tak chovatelé, jak jste na tom letos? Docela by mne zajímalo jestli i u Vás, ve Vašem okolí řádí tak mixamatoza jako u nás u Brna. Králíci očkovaní před měsícem, dnes jsem zase musela dva mladé (cca 2,5 měsíce) zabít, všechny příznaky. Kolem dokola... celý příspěvek > | | Určení květiny děkuji, 17.8.2010 Nemohlo by to být měco z pupalkovitých - čtyři okvětní lístky, rozkvétá večer, voní. Elena | | Prosím o určení názvu rostliny, 16.8.2010 Mne ještě napladla štětka planá (lesní). Zajímavé květenství, používá se často do suchých vazeb. Elena | |
|
|
|
|