Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kandování (nejen) tykve fíkolisté, 18.10.2010
Nevím, méně cukru já nedávám, ale asi by se dalo vyzkoušet. Ocet, příp.  kys. citronová se přidává na "zpevnění", aby se dýně nerozvářela (asi) a ten by měl i konzervovat.Nakonec k sušené ovoce se taky nemáčí předem v cukru a je-li... celý příspěvek >
Kongresovka, 18.10.2010
Omlouvám se, byla to reakce na "hledám dobrou, odolnou hrušku... i destiluju". Odolná mi přišla, protože se množí i v Krouně, kde předpokládám, jsou trochu drsnější podmínky než u nás (mj. tam mají i Kongresovku), dobrá je, zkušenosti s... celý příspěvek >
Odrody - identifikácia, 18.10.2010
č.2 (těch, co je víc) Amfora?
Podzimní postřik proti kadeřavosti, 17.10.2010
Díky, právě jsem přemýšlela, jestli ještě. Elena
Kongresovka, 17.10.2010
Pro pana AB - dobrá, aromatická, vzrůstná, málo napadána rzí i bez postřiků, pro nás kvalita "top", perfektní na zavaření (zavařuje se celá jen stopka a "bubák" jde pryč), dobrá na sušení, destilát super, zachovává aroma čerstvé... celý příspěvek >
Jak zorat pole ležící ladem?, 17.10.2010
Svazenka si s pýrem moc neporadí, vlastní zkušenost, záleží jaká je půda. Staří sedláci dávali na zapýrované pole (i to se občas podařilo propachtovat) pelušku, ta prý pýr zadusí, omezí. Jinak to dělali jak radí Dr. Vysloužil. Brambory pod obrácený... celý příspěvek >
Jake ovocne stromy do zahrady u RD, 14.10.2010
Panenské máme na semenáči, dosud mi není jasné proč se táta domníval, že z něj bude zákrsek, když jsme sadu měli maxi stromy a věděl jak bujně rostou. Kmen téměř nemá (30 cm), potom už 4 hlavní větve, a roste a roste. Udržet ho trochu na uzdě dá... celý příspěvek >
Venkovní ibišek, 12.10.2010
No, na opadané květy asi nepomůže. Semeníky zůstávají na keři, po dozrání semen se otevřou a ty potom vypadají. Koukněte co máte na větvičkách. Já jsem na jaře semínka pozbírala, zasela do truhníku, při prvním pravém lístku přepikýrovala do kelímků... celý příspěvek >
Neznámé nebo známé jablko?, 9.10.2010
Včera jsem byla na zahrádkářské výstavě ovoce a zeleniny v Brně. Stejné (? fotka někdy klame) měli napsané jako Jonathan, Jonagold. Jonathany jsem trhala předevčírem a některé tak vypadaly. Jsou to ony? Nejsem odborník. Ale zpět k výstavě - byl tam... celý příspěvek >
Řehtáč soudkovitý, kalvil červený, 5.10.2010
Dobrý večer, Hanko, jde to i s těmi červenými, žíhanými... beze jména. Kupte podnože, tady na se už v několika diskuzích řešilo jaké, příp. někdo poradí, na jaře vezměte rouby u sousedů a naroubujte ty, co se Vám líbí a chutnají a budete mít třeba... celý příspěvek >
Pudokryvne trvalky, 5.10.2010
Mydlici si tam nedávejte, prokoření a zaplevelí Vám vše - vlastní zkušenost.. Elena
Co je to za kytku?, 4.10.2010
Pane doktore, díky, já si těch kvítků nevšimla. Elena
Co je to za kytku?, 3.10.2010
1,2 ne cypřiš, spíše některý cedr. Elena
Co je to za kytku?, 3.10.2010
 1, 2 nějaký cypřiš?, č. 3 je 100 % Iresine herbstii. Elena
Řehtáč soudkovitý, kalvil červený, 2.10.2010
No konečně jedno z mála + pro údajné fujstromy vhodné tak leda do udírny. Pane doktore, smekám (kdybych byla chlap), že Vy, mužskej, jste ochoten přiznat, že není všechno tak jak jste se domníval. Už jsem měla obavu, že jsem neoprávněně staromilec a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika