|
Osivo Wolf Garten Supra, 10.8.2011 měl bych takovou malou otázečku. Na stránkách Wolf Gartenu je u trávy Supra psáno že roste spíše do šířky než do výšky. Jen by mě zajímalo jestli s tím má někdo zkušenosti, nebo je to i u Barenburgu jen otom nepíší. Nebo je to všechno jinak... celý příspěvek > |
 |
Co je to za rostlinu?, 2.6.2011 Mnohkrát děkuji :) |
 |
|
 |
Co je to za rostlinu?, 2.6.2011  Nevíte někdo? na obale bylo pouze napsáno,,Mix zelených rostlin" čili nemohu si vyhledat jak se o ni starat... děkuji |
 |
Co je to za rostlinu?, 8.2.2011 takhle postiženou a hodně zanedbanou zahradu jsme ji bohužel koupili, pod sněhem to všechno nebylo vidět. Děkuji za rady, už vím že nás čeká velké stříhání.
Jedná se o dvě různé strany plotu, takže rostlinky nebudou dohromady.
Děkuji! |
 |
Co je to za rostlinu?, 7.2.2011  Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu. V lednu jsme si koupili novou zahrádku a jak už to tak bývá, zdědili jsme i nějaké rostlinky. Dokáže mi někdo z vás poradit o jaké rostliny se jedná? Jsou vysazeny u plotu a měl by z nich postupně být... celý příspěvek > |
 |
Odrůdy paprik, 14.1.2011  Jakl.
Papriky pěstuji asi 25 roků. Většinou jsem pěstoval odrůdy paní ing.Teclové. V roce 2007 jsem náhodou se dozvěděl o odrůdě Samuraj F1, která mne opravdu nadchla. Ze zasazených 10 semen vzešlo 9. Na každé rostlině postupně vyrostlo 4-5 plodu o... celý příspěvek > |
 |
Buk červenolistý, 24.7.2010 Dobrý den koupila jsem a zasadila na jaře buk červenolistý a nyní je z něj zelený je to běžné? Nevím co s tím děkuji |
 |
Nemoc paprik, 2.6.2009 Mám ten samý problém, letos pprvea jen an paprikách, co mám ve folionníku.Venku papriky rostou bez potíží.Poradilli mě postřik Karate, ale nezabral.dedbobr |
 |
Jak zničit chrousta, 15.4.2009 Mohu vám poradit jednoduše mám na zahrádce 5 koček a oni rádi chrousty žerou.Je to pro ně docela pochoutka. |
 |