|
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 8.7.2010 O.K :-) |
|
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 7.7.2010 Právě že v tom vědu hledám protože jsem ještě nevyužil možnosti si vyměnit ani palivový filtr ani vzduchový a jiný už tam snad není.A při čtení těchto příspěvků mi připadá že bych je snad měl měnit při každém startu, jinak neposeču ani hektar. |
|
|
|
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 7.7.2010 Každá závada je jiná ale teď mi někdo ještě chvíli vykládejte že stihl nebo husqvarna jsou skoro bezporuchové, mám oleomac 740 a nikdy jsem s ním problémy neměl a to 7 let bez stráty květinky a když koukám na tohle forum tak -nestartuje husqvarna,... celý příspěvek > |
|
Jaké jsou zkušenosti s křovinořezy Oleo-mac?, 7.7.2010 Mám taky OM 740 asi 7 let a v práci přes 10let ale je mi to trapný furt dokola o tom básnit ale básní tu i o jiných značkách tak proč né o OM.
Je to celkem dobrá značka ale asi na svoji dobu, jestli jsou to 10let staré stroje tak nemůžete od nich... celý příspěvek > |
|
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 7.7.2010 No to teda nevím co byste chtěl ještě více, asi řezy motorem i karburátorem a ještě aby to bylo funkční a všude proudilo palivo a potom plyny a vy by jste si sám mohl detekovat závadu to je sice možné ale na trenažéru či na animaci ale asi né ve... celý příspěvek > |
|
Benzín, 4.7.2010 Znáte ten vtip že američani už mají auto, které jezdí na vodu?Podmínka je aby se ta voda nabrala v mexickém zálivu.Počkejme ještě chvíli a jestli se to BP nepodaří ucpat potom pojedete na dovolenou a tankovat budete moct přímo z moře. |
|
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 3.7.2010 Koně potřebují pohyb, a proč by si na sebe nemohli přivydělat, koupil bych koňskou žačku, hrabačku a žebřiňák a ať se kluci nenudí a pomůžou si nasušit seno na zimu. |
|
Benzín, 2.7.2010 To máte pilu a křoviňák plnohodnotný čtyřtakt bez úpravy ventilových sedel, to by mě zajímalo co to máte za značku?Jestli je to ale jen dvoutakt tak tam dejte normálně natural 95 tam nejsou ventily a nemá se vám co vyklepat. |
|
Žací nůž vs. struna, 1.7.2010 Tak to asi jedině vzít celý stroj sebou a vyzkoušet, protože nevíte ani jaký je to typ ani co tam bylo. |
|
Žací nůž vs. struna, 1.7.2010 Nožů je více typů pro vás je rozhodující průměr vnitřního otvoru, který nasazujete na úhlovou hlavu a venkovní proto aby se vám vešel do krytu a aby ho stroj utáhl.To si změřte na starém noži nebo si to zjistěte podle návodu k použití a podle toho... celý příspěvek > |
|
|
|
Olej do Stihlu, 28.6.2010 V první řadě by chtělo vědět jakou normu splňuje používaný olej stihl a potom porovnat s olejem castel garden, jestli je norma CG stejná nebo lepší tak by jste se nemusel bát ho použít i když výrobci tohle neradi vidí a doporučují jejich renomovaný... celý příspěvek > |
|
Pila Aram-Trade-Tools, 28.6.2010 To máte pravdu, včera jsem zhlédl film o padělcích baterií do mobilu z číny.Vyrobí vám opravdu jakou budete chtít a zajistí vám i převoz letadlem air frans do francie.Originální nápisy a hologramy nejsou problém prodávají je tam v arších tak dnes... celý příspěvek > |
|
Hecht 143, ABG 430HB nebo Stihl FS 56, 27.6.2010 Taky jsem to s tou jednou fabrikou na Stihl a O.M nemyslel vážně, byla to jen sranda na závěr.Ale co víš jak se to vivine globalizace nás už překvapila ledasčím třeba i spojením automobilek u kterých bys to nikdy neřekl. |
|
Hecht 143, ABG 430HB nebo Stihl FS 56, 26.6.2010 Já si to taky s OM užívám, ale nesekám tupě raději si nůž nabrousím, ale jak jsem psal testoval jsem to s borcem který dělá u kom služeb se stihlem a žasl jak to jde i s Macem.Zkoušeli jsme strunu a vysokou trávu a mac jel rychleji i když jsme se... celý příspěvek > |
|
Hecht 143, ABG 430HB nebo Stihl FS 56, 26.6.2010 No vida takže to jsou dá se říct všechno stařenky, a co do zahradní techniky patří lépe než traktoroidní motor, dáte plnej ceres a o víc se nestaráte seče a seče. |
|