Příspěvky uživatele - 221.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nahořklé maso, 15.12.2008
Jen na doplnění pro ty, které to zajímá: to je princip praskání zralých (sladkých)  třešní, když na ně déle prší. V deš´tové voddě je mizivá koncentrace jakýchkoliv solí, v buňkách třešně je vysoká koncentrace cukru. Voda je do těchto... celý příspěvek >
konec povolení na čerpání vody k zálivce, 7.8.2008
Totéž z Kladenska
Bývalý septik jako nádržka na deštovou vodu, 7.8.2008
Mám ověřeno: vzít kbelík, dát do něj 2 cihly. přivázat k malyšovi tak, aby čerpadlo viselo zhruba v v jeho středu.  S citem spustit do studny (nádrže) a poznáte, kdy si kbelík sedl na dno - nesmí se převrhnout.  Pak Malyše  uvázat, aby... celý příspěvek >
Propojení barelů na vodu, 7.8.2008
Zakopání je dost pracné, jak to budete čistit (jestli to chcete  plnit děšťovkou, tak musíte s čištěním počítat) a voda bude stále dost studená. Problém bude i s přepadem. Kohout v zemi jde ovládat tyčkou, kterou musíte vést zemí v poměrně... celý příspěvek >
Četnost zapínání filtrace resp. čerpadla, 6.8.2008
Zapojil jsem čerpadlo na tepelný spínač, který mně sepne čerpání vždy, když je solární panel ohřátý na více než asi 35 st. C.  Jestliže je pod mrakem, mám možnost jej přepnout na časoivý spínač. Oboje jde kombinovat navzájem, aby se přes týden... celý příspěvek >
Meruňka z pecky, 28.5.2008
Při současných cenách pozemků a ztoho plynoucích velikostí parcel (nemluvě o časových možnostech jejich majitelů) považuji pěstování z pecek za neefektivní. Omlouvám se experimentátorům, ale běžný zahrádkář by si to měl rozmyslet. divím se, že nikdo... celý příspěvek >
Břečťan, přísavník a jejich vliv na zdivo domu?, 27.5.2008
Přísavník i břečťan mám cca 30 let na chalupě a na přilehlé pergole. Břečťan jsem si přinesl ze hřbitova, pár šlahounů dal zakořenit, žádné problémy s vymrzáním a pod. Na stěně tvoří vrstvu již tak 30 cm silnou, určitě vysušuje (jde o klasickou... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika