|
Co vaše réva?, 31.7.2010  Taky obrázky |
 |
Co vaše réva?, 19.7.2010 Souhlasím, od slunce.Všimnul jsem se toho letos v chorvatsku.Vypadalo to stejně a domácí říkal najednou moc prudké slunce. |
 |
|
 |
Co vaše réva?, 14.7.2010 Moc se mi líbí fotografie vaší révy které do tohoto vlákna vkládáte.Myslím že je pěkné se pochlubit.Už se těším kdo jakou bude mít sklizeň. |
 |
Co vaše réva?, 23.6.2010  Dobrý den.
Také já se chci pochlubit révou.Loňské sazenice mi všechny zmrzly,ale pustily znovu od spodu tak jsem je znovu zapěstoval.(PRIM,AFRODITA.MATILDE,VOSTORG,KATJA)Jsou to prý samé rezistentní odrůdy. A mám na vás dotazy:
1)I když krásně... celý příspěvek > |
 |
Réva - poškození listů, 11.6.2010  Dobrý den.
Můžete mi pomoc s určením nemoci a čím révu posříkat?Omlouvám se za foto ale lepší to nedokážu. |
 |
Co vaše réva?, 5.5.2010 Mně s těch fotek klepne pepka.Teď mi začíná teprve rašit. |
 |
Co vaše réva?, 29.4.2010 Toto vlákno jsem začínal před týdnem a překvapilo mě jaký veliký rozdíl v rašení Révy vinné je v republice.Děkuji všem kdo přispěl, protože bez vás by jsme se nic nedozvěděli.
Ještě k mé révě: Všecny sazenice dnes mají alespoň jeden živý pupen, ale... celý příspěvek > |
 |
Co vaše réva?, 27.4.2010 V těchto fotkách jsou nějaké čáry.U vás už muselo být jaro v únoru. |
 |
Co vaše réva?, 26.4.2010 To jsou krásné fotky, ale mě stále nic(zavřené pupeny)
A to mam sazenice v jižním svahu. Franta |
 |
Co vaše réva?, 23.4.2010 Dobrý den.Všechny sazenice jsou vysazené loni na jaře, jen Vostorg před necelým měsícem. |
 |
|
 |
Co vaše réva?, 23.4.2010 Ještě dodatek.
Mám révu-PRIM, VOSTORG,AFRODITU, KATJU,MATILDU.Není to tím, že to jsou samé bílé odrůdy?Napadlo mi že třeba raší déle?Jinak dnes ráno v Žebráku podle mé meteorologické stanice -2,4 C. Franta |
 |
Co vaše réva?, 22.4.2010 Hm, tak jsem si říkal, že jsem takový úchyl jenom já.Každý den lezu po zahradě a čumim na pupeny.Hurá je nás víc |
 |
Co vaše réva?, 22.4.2010 Dnes je 22 dubna a když se podívám na svou vinici(6 hlav) tak ani jedna neraší.Sousedum okolo ano.Mám sazenice Prim, Matilde,Katja, Vostorg atd.Bydlím na Berounsku v 350 m.n.m.Můžete se podívat na svojí révu zda vám raší?Má asi zmrzla |
 |
Matilde - podnož P779, 12.10.2009 Dobrý den.
V OBI jsem si koupil kontejnerovanou sazenici Révy vinné-MATILDE-podnož P779.Na lístečku který byl u sazenice je napsáno: STOLNÍ ODRŮDA-střapec je středně velký, bobule střední žluté.Charakterstickou chuť.Velmi ůrodná, dozrává koncem... celý příspěvek > |
 |