|
Mandarinka - roubování, 9.11.2014 Na semenáček mardarinky, kterou jsem měla asi 15 let a pořád nerodila jsem začala roubovat.Nejdříve citroník a pak i mandarinku a pomeranč.Nejvíce rodí citroník.Letos již zarodila mandarinka i pomeranč.Roubovala jsem do roštěpu na jaře.Roub jsem... celý příspěvek > |
 |
Jaká je to choroba?, 11.6.2014 Je to spálené od sluníčka. |
 |
|
 |
Van a Regina, 15.3.2014 Také jsme si koupili třešeń Reginu na podnoži P-AVINH.Můžete mi někdo říci, jestli jsme udělali dobře. |
 |
Papriky 2014, 13.2.2014 Můžu doporučit odrůdu Polňásek a Amika F1.Loni jsem je měla na zahradě a sklízela jsem 2 vrchovaté velké bedny od zeleniny.Na zemi jsem měla černou textilii a přikryté bílou.Oblast JČ -480 n.v. Měla jsem asi 20 sazenic. Ještě do skleníku nebo do fol.... celý příspěvek > |
 |
Podzimní červeň - ale co to je?, 13.10.2013 Aronie a Platan |
 |
Samice, 13.9.2013 Samice nekojí 10tidení králíčata.Jak je mám krmit.Děkuji za radu.Dana |
 |
Králíci - očkování, 13.9.2013 Dobrý den, mám samici s desetideními králíčaty.Samice přestala žrát a sedí v koutě a asi je ani nekojí, protože vyskakují s pelíšku.Poradí někdo jak bych je měla přikrmit.Nebo co mám dělat ze samicí.Děkuji předem za rady. Dana |
 |
První broskvoně dozrávají, 19.7.2013 Mám také ranou broskvoň,která dozrává, ale každý druhý plod má prasklou pecku.Poradí někdo čím to je? |
 |
Choroba broskvoně, 9.7.2013 Je to popálení od sluníčka. |
 |
Skore zemiaky - vlastna uroda, 27.6.2013 Mám Magdy a jsem snimi moc spokojená.Dávám naklíčit a pak sázím a přikryji bílou textilií.Sklízím již od začátku června, ale jen na spotřebu.Rukou vyhrábnu jen velké hlízy a zase dobře přihrnu.Letos jsem ještě měla Moniky ale Magdám se nevyrovnají. |
 |
|
 |
Napadení plůdků meruňky, 17.5.2013 Nemohlo by to být od sluníčka? |
 |
Srnky a zahrada, 1.5.2013 Kupte si ochronou síť a přikryjte hlavně jahody a hrášek.To jim chutná nejvíce.Máme zahradu neoplocenou a tak to dělám každý rok.Jinak ještě odírají mladé kmeny stromků. Na to je dobré pletivo kolem kmínku.Na silnější kmínky již nejdou. |
 |
Pomoc s vyberom vhodnej odrody zemiakov, 12.4.2013 Magdu pěstuji již několik let a jsem velmi spokojená.Když je dám včas naklíčit, sklízím již v polovině června.Chuťově jsou moc dobré i ještě teď. |
 |
Ildi neklíčí, 10.3.2013 To samé se mi také stalo.Koupila jsem si nové. |
 |
Lístka Webova, 5.3.2013 A je to nejvíce úrodná líska co znám. |
 |