|
Příspěvky uživatele - 216.102
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nevím, co to je za chorobu, 22.8.2010  Na listech se mi ukázali černé flíčky viz. foto1 a začíná to i na hroznech viz. foto 2.
Dá se stím ještě něco dělát? |  | Co trápí révu?, 22.8.2010 mohu vědět do čeho hrozny balíte? |  |
|  | Jak na žáby ve skalce, 18.7.2010 odpovídám později, ale přeci.ano, skutečně jezevčice dostala prudkou otravu, potíž byla v tom, že jsme zrovna nebyli doma asi 3hodiny, jinak bych si věděla rady, stačí pejskovi dát spolknout lžíci 3% kysličníku, ten vyvolá zvracení a je to, ale já... celý příspěvek > |  | Jak na žáby ve skalce, 11.7.2010 já mám zase jinou zkušenost, také se k nám na dvorek nastěhovala ropucha, moje čtyřletá fenka, jezevčice,miláček rodiny, ji v noci zakousla a zemřela na otravu manželovi v náručí v krutých bolestech, jsme zdrceni a ač je žába v přírodě užitečná a... celý příspěvek > |  | Růst a plodnost v druhém roce, 7.6.2010 Pripojim se k diskuzi. Mam ted revu druhym rokem. Mam 9 hlav z toho tri moc nerostou (ne tolik co ostatni, nektera ocka zatim nevyrasila). Mam u revy, ktera roste druhym rokem vystipovat zalistky? A druha otazka, u revy, ktera moc neroste se mi... celý příspěvek > |  | Zlatohlávek zlatý, 6.6.2010  mít plné stromy to není moc příjemné... |  | Napadené listy švestky, 6.6.2010  Přišel jsem letos k zahradě a toto se mi ukázalo na švestce dalo by se stím ještě něco dělat? |  | Vadnutí a uschnutí letorostů a plodonošů, 5.6.2010 Také jsem našel na jabloních suché a vadnoucí listy.Takže by jsem prosil o radu co stím udělat. |  | Choroba jabloně, 5.6.2010 Také se mi toto ukázalo na jabloních.Měl by někdo radu jak se toho zbavit a jak moc je to škodlivé?Děkuji |  | Je mozne, ze uz je padli?, 20.5.2010 Na jedno velmi starem keri jsou na listech cerne tecky a postupne je jich vice, az list uschne. Z druhe strany je sedy povlak (ale ne na celem listu). Co to muze byt? Michal |  |
|  | Nemoc - premrzla, uzirnout?, 20.5.2010 Opravdu? A ze jsou zrovna na kerich, kterym se moc nechce. U tech, ktere uz maji 20cm vyhony jsem to nepozoroval. Kapicka je tuha, kdyz ji vemu do ruky a rozmacknu, neco cireho z ni vytece... |  | Nemoc - premrzla, uzirnout?, 12.5.2010  Zdravim, minuly rok jsem sazel 9 hlav. Sest z nich roste nadherne, ale tri jsou trochu prichciply (rasi dve ocka ze sesti, nekde zadne). Ale kdyby jenom to, jsou na nich asi nejaky paraziti - takove pruhledne kapicky. Ostatne minuly rok, co si... celý příspěvek > |  | Dratenka, 28.4.2010 Budu stavet dratenku pro stredni vedeni. Loni na jare jsem sazel sazenicky a na podzim jsem vybudovat dratenku nestihl. Mam 9 hlav v rade (1m od sebe) - puvodne jsem chtel 8 hlav, ale blbe jsem vypocital a vykopal... celý příspěvek > |  | Granulovany kravsky hnuj, ano ci ne?, 26.4.2010 Je to vhodne na jarni prihnojeni, nebo spis pouzit cererit?
Michal |  | Skvrny na listech rybízu, 26.4.2010 Zdravim, tak presne na tohle jsem se chtel taky zeptat. Minuly rok jsem zasazoval stromky rybizu, josty a angrestu a v podstate na vsech byly msice a plno mravencu (beruska, sem tam nejaka). Strikal jsem to mydlovou vodou a uz ani nevim zda to nejak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|