|
Zkušenosti s elektrickou Stigou, 1.6.2011 Dobrý den,
v sobotu si jí hodlám koupit, bohužel - nebo bohudík - jsem nenašel na žádných webovkách nějaké stížnosti.
Zdraví Petr |
 |
Komprese Vari, 10.5.2011 Mám Vari r.89 a chtěl bych změřit jestli má dobrou kompresy, ale nevím kolik má mít (2..3...4..apod barů) |
 |
|
 |
Nereaguje na přidání plynu, 8.5.2011 Mám takový dotaz, mám Vari a když nastartuju a přidám plyn tak to chcípne, ještě jsem nikdy tenhle problém neměl.Jel jsem cca ve středních otáčkách (cca za ten den 3hodiny provozu a bez problému) a najednou jako když vypnu motor a chcíplo to a od té... celý příspěvek > |
 |
Mrazík, 4.5.2011 Takze je proste nechat at si poradi? A co s polo omrzlima vyhonama? Nejak to zastipnout nebo nechat byt? |
 |
Mrazík, 4.5.2011 Dneska vecer kdyz jdu z prace koukam na revu (vysazenou tretim rokem) a malem me trefil slak. Si rikam kuxxa, co mi to na revu sedlo za svini a pak mi doslo, ze to byl deda mraz... Je to smutny pohled, v podstate veskere vyhonky jsou na koncich... celý příspěvek > |
 |
Skalničky kvetoucí v srpnu a později, 3.5.2011 Rostlin kvetoucích létě a později je poměrně dost. Projděte si tento seznam, třeba se Vám něco zalíbí. Skalničkář - petrli |
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 27.4.2011 dneska mi jeden zhotovitel jezírek říkal, že by se mělo jednat o folii z číny, která se přebaluje na slovensku a prodává se v polsku... na kvalitu nenadával, ale říkal, že nikdo neví jak dlouho to vydrží... třeba to byla jen blamáž, abych si koupil... celý příspěvek > |
 |
Motor Jikov 2-takt - kontaktní zapalování, 18.10.2010 Tak to vypadá že to bylo způsobeno zapalovacím kolenem (botkou),dnes jsem dal novou a svíčka je čistá |
 |
Motor Jikov 2-takt - kontaktní zapalování, 16.10.2010 Tak to mi teda už vrtá hlavou, to bude něaká (blbost) na kterou nemůžu za boha přijít, karburátor jsem měl venku rozebranej - pročištěnej - dokonce jsem dal hlavní trysku (v plovákové komoře) o něco menší, má tam být č.82 a dal jsem tam č.75,je to o... celý příspěvek > |
 |
Motor Jikov 2-takt - kontaktní zapalování, 12.10.2010  mám takový typ (viz.obrázek),ale nevím co k čemu přesněji slouží |
 |
|
 |
Motor Jikov 2-takt - kontaktní zapalování, 12.10.2010 Tak problém přetrvává, po cca 10min jízdy jsem vyndal svíčku a byla černá jak uhel (před jízdou jsem dal novou Brisk N17C)...sání i karburátor je čistý, plovákový ventil uzavírá, hladina paliva vpořádku a šroubek na směs paliva jsem utáhnul a povolil... celý příspěvek > |
 |
Motor Jikov 2-takt - kontaktní zapalování, 10.10.2010 Ano, vzduchový filtr byl velmi znečištěn..ale ještě mám jeden dotaz, kolik oleje mám nalít do filtru?..(např.3deci?)..jinak motor po seřízení a vyčištení běží jak znovu zrozený a volnoběžné otáčky jsou stabilní a mnohem nižší (pěkně se při nich... celý příspěvek > |
 |
Motor Jikov 2-takt - kontaktní zapalování, 9.10.2010 Mám Vari z roku 1989 s 2-taktním motorem a chtěl bych se zeptat jak se dá u něj seřídit bohatost směsi a jestli až moc bohatá směs dokáže snížit výkon (z důvodu tzv. uchlastávání),protože mi to po cca 20hodinách provozu odpálilo svíčku, byla černá... celý příspěvek > |
 |
Poradí mi někdo?, 24.8.2010 A dalo by se stím teď ještě něco dělat?Nebo předejít na příští rok? |
 |
Poradí mi někdo?, 22.8.2010  Na plodech goldenů se mi začali dělat takové svrny viz foto nevím co stím poradí mi někdo co to je a jak se toho zbavit.Předem děkuji. |
 |