Příspěvky uživatele - 136.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Písková filtrace Bestway, 23.7.2010
Dobrý den, podle vašeho příspěvku soudím, že vlastníte pravděpodobně nafukovací bazén s prstencem - a zaujalo mne vaše sdělení, že nečistoty ze dna luxujete hadicí, nastrčenou do ssacího otvoru. Ráda bych toto také praktikovala, jenže průměr hadice a... celý příspěvek >
Skimmer do bazénu Tampa, 19.7.2010
Asi týden vlastním kruhový bazén Tampa 0,91. Od minulého bazénu Orlando mám pískovou filtraci Azuro. Prosím uživatele Tampy o sdělení, zda a jaké mají zkušenosti s používáním skimmeru, který se k Tampě prodává a je zavěšen na nafukovacím límci.... celý příspěvek >
Pomoc s připojením pískové filtrace, 16.7.2010
Jo, teď s hrůzou zjišťuji, že jsem neuvedla typ bazénu. Tak tedy jde o Tampu 0,91. Děkuji předem za rady.
Pomoc s připojením pískové filtrace, 16.7.2010
Dobrý den, my máme zase problém s připojením hadice průměr 32mm na ty ničemné černé vývody z bazénu. Už 3x nám to vypadlo, část vody vytekla, naposledy je manžel ještě omotal lepicí páskou a pevně zasvorkoval, takže teď už to nekape, což dříve taky... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika