|
Frézie, 12.3.2007 Zkuste se podívat na tuto www stránku,snad Vám to trochu pomůže. http://www.pritelkyne.cz/clanky/jak-vypestovat-ty-nejvonavejsi-frezie-reseni-nejcastejsich-chyb-906.html |
 |
Pokojové květiny nevyžadující dostatek světla, 12.3.2007 Potos |
 |
|
 |
Rekordní úroda melounu v Praze - nejen v praze se pestuji melouny, 8.3.2007 Snažím se vypěstovat melouny už 3 rokem,ale stále se mi to nedaří,vzejdou mi ak max. 30 cm a pak mi to celé uhyne,co dělám špatně? |
 |
Jaky je rozdil mezi hlinou na muskaty nebo substratem?, 12.2.2007 Já používám obyčejný zahradnický substrát,ketrý kupuji v hornbachu a roste a kvete mi v něm úplně vše jak muškáty,petunky,verbeny a jiné. |
 |
Dracena, 8.2.2007 Děkuji za pomoc už jsem ji přesadila a uvidíme zda ji to pomůže.Děkuji |
 |
Benjamín usychá, 7.2.2007 Měla jsem stejný problém z ničeho nic mi začal opadávat,tak jsem ho rázně prořezala a už mi začínají růst nové lístky a těch je opravdu hodně. |
 |
Kvetou mi krokusy, 1.2.2007 Zjistila jsem,že mi již začaly kvést krokusy,není to nějak brzy??? Sice je velmi teplá zima,ale co se stane když začne mrznout nebo napadne ještě sníh,neumrznou mi?Navíc se mi začaly vytahovat ze země i jiné druhy cibulovin. |
 |
Stálezelené rostliny z IKE, 9.1.2007 Koupila jsem nedávno v Ikea stálezelenou rostlinu,která vypadá jako tráva,ale bohužel se mi nepodařilo identifikovat tuto rostlinu.V obchodě mají napsáno pouze BILLIG (což jsem po čase zjistila že to je pouze název květináče),po opakované návštěvě... celý příspěvek > |
 |
zkušenosti s firmou Bakker, 30.12.2006 Tak též nemám žádné zkušenosti s fa Bakker,objednala jsem si jejich katalog a velmi nemile mě překvapili jejich neuvěřitelné ceny,proto jsem si vyhlédla na netu jiné a daleko levnější firmy než-li Bakker.Ren |
 |
opadávání břečťanu, 28.12.2006 Mám úplně ten stejný problém ,mlžím ho každý den,ale stejně mi opadává,no dá se říct,že teď už nemá co opadávat jelikož mi na něm zbyl pouze jeden lístek. |
 |
|
 |
Coleus - Africká kopřiva opadala, 29.11.2006 Mám coleus-africkou kopřivu, přes rok mi nádherně rostla, v létě mi narostla o dalších zhruba 20 cm jenže asi před měsícem mi začala opadávat a teď je úplně holá,zbyly z ní jen dlouhé stonky.Ví někdo co se stalo a proč mi to opadalo?? děkuji R. |
 |
Opadávání fikusu, 26.11.2006 Děkuji za Vaší zkušenost,zkusím ho prostříhat a uvidíme.Renáta |
 |
narcis vyrašil v listopadu, 26.11.2006 Narcisy mám zasazené již několik let a nyní některé dosahují výšky už 25 cm, také nevím co se s nimi děje a zajímalo by mě zda vůbec vykvetou na jaře.Renáta |
 |
Opadávání fikusu, 23.11.2006 Dobrý den,mám nyní problém s fikusem benjamina a potřebovala bych poradit co dělat.Je vysoký zhruba 120 cm,má poměrně dost světla, je postaven na štěrku kvůli vzdušné vlhkosti a je umístěn zhruba 4 metry od okna (ventilačka je neustále otevřená i... celý příspěvek > |
 |
Je možno ještě nyní sázet růže?, 13.11.2006  Nic jiného mi teď nezbývá než ještě co nejrychleji růže zasadit,protože po objednání u zásilkové služby Starkl mi teprve nyní poslali mou objednávku a to musím podotknout,že zásilku jsem objednávala v srpnu,tak jsem zvědavá jestli přežijí do příštího... celý příspěvek > |
 |