Příspěvky uživatele - 82.124

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomoc s připojením pískové filtrace, 12.7.2010
Dobrý den dnes jsem zakoupil také tuto filtraci. Přesně ten samý problém. Vyřešil jsem to tak, že jsem tu matku se závitem opatrně odřízl. Pak jsem použil tu druhou černou redukci, co píšou že se nepoužije, a dal na ni tu hadici. Sedí perfektně a... celý příspěvek >
Thuje Smaragd - přesazení, 14.6.2010
Dobrý den, zakoupil jsem 50 thůjí Smaragd v kontejnerech cca 60cm vysokých. Když jsem je přesadil před 14dny, zdá se mi, že od té doby rochu zesvětlaly. U jedné jsem kontroloval kořeny a vypadá to, že tam vyrážejí další a tak doufám že je vše v... celý příspěvek >
Nářadí zn. Berlan, 4.5.2010
dobrý den před časem jsem koupil demoliční kladivo berlan 1800w zn.BABH 1800,musím říci, že jsem moc kvalitě nevěřil, ale tedy zkusil. Vážně boží věc, nenašel jsem dosud při demolici, aby se to o nějaký ten material zastavilo, železobeton veme, jako... celý příspěvek >
Čím čistit karburátor?, 24.12.2009
Jednoznačně nejlepší je úplně karburátor rozebrat a nechat vyčistit ultrazvukem, no za 33 euro, to snad ne já ho čistím za 220 Kč.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika