|
Vlastní zkušenosti s roubováním révy, 7.9.2010 Mate nejake skusenosti s Isabelou jako podnozi? Dik Kadsura |
 |
Co vaše réva?, 7.9.2010 Zdravim revove nadsence rok je kazdopadne extremni, ale ja mam to stesti ze pestuji revu na trech stanovistich. 1.na dvore kryta poloha Jalovenskij ustocivij a prim. J. U. me letos prijemne prekvapil protoze cervnovi monzun prisel letos driv, takze... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 9.7.2010 je někde na internetu detailnější návod? jako jak to celé dát do hromady? Třeba konstrukce je pro laika hodně složitá...
díky |
 |
Problémy s plodností morušovníku, 30.5.2010 Uz jsem v zivote videl hodne stromu kvest, ale jeste nikdy sem nevidel na jednom strome kvety samci i samici a to vcetne trnavske. Ze semen se pestuje snadno vyset na podzim a hned na jare nasipat vanis protoze slimaci se po tom muzou utlouct. No a... celý příspěvek > |
 |
Šlechtění révy vinné, 22.5.2010 Diky, presne to jsem hledal.Zaroven jsem se procvicil v AJ. Jinak pred 6 lety jsem vysel a letos uz mam nasazeno na kvet. Zazraky necekam ale je to napinave. Ovsem puvod je nejisty. Matka mela byt Kristal ktery je pravdepodobne Primem a pyl byl budto... celý příspěvek > |
 |
Jedlý kaštan, 3.5.2010 Skoda ze je malo informaci a zajmu o ně(mislim slechtitelskeho). Jezdim kazdorocne do Bergeracu(francie) nas znami tam pestuje velkoplode staci 5 a ste po veceri. Skusil sem neco vyset ale nevim co cekat. letos si koupim roubovany stromek ale u nas... celý příspěvek > |
 |
Kiwi, 3.5.2010 Zdaravim nadsene pestitele Pred asi osmi lety jsem si koupil 1samce a samici kolomikty a druhou arguty. Rostli a rostou krasne a ja s toho byl tak nadseny ze kdyz jsem se v knize Mene zname ovoce docetl ze se velmi snadno mnozi semenem a navic je... celý příspěvek > |
 |
Rubinola, 3.3.2010 Dobrý den,
mám Rubinolu (podnož M1) tedka rok a půl, když sem ji ted na jaře chtěl stříhat, zjistil jsem, že na hlavní výhon je osázený dalšími výhony, konec se dá přirovnat k takové štětce na nádobí, prostě asi 10-15výhonů různě do kola... celý příspěvek > |
 |
Zbytky postřiků na plodech, 21.2.2010 Dobry vecer moje mala osobni skušenost. Minuli rok ve franci jsme neodolali a ač seto nesmi par hroznu utrhli a snědli asi pul kila rano jsme se vzbudili uplně osipani zmizelo to až za 3 dny. Odruda asi Muskador. Piti vina sem se nevzdal ale často si... celý příspěvek > |
 |