|
Smíchání dvou kvasů?, 5.11.2013 Pokud by se proces kvašení předčasně zastavil, doporučil by jste jej opět spustit (nastartovat)? |
 |
Smíchání dvou kvasů?, 5.11.2013 Bojím se zeptat, ale co když smýcháme kvas z mirabelek s kvasem z jeblek? |
 |
|
 |
Grace Star, 14.6.2013 Z novejsich odrud skorych tresni unikajici vrtuli me v popisech zaujala svymi vlastnostmi odruda Helga (VSUO Holovousy). Plodna, stredne velke plody, velmi odolna praskani v destich. Zdravi Mittwoch |
 |
Stavba udírny s grilem svépomocí, 9.10.2011 Zdravím všechny příznivce stavaře-amatéry a uzeného . Děkuji všem za příspěvky a vložené fota, která mi jsou inspirací a odpovědí na mnohé otázky spojené se stavbou krbu s udírnou, do které se co nevidět pustím, protože nejdříve si to musím... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 9.7.2010 Dnes jsem otevřel ručku s ovládáním a všiml si, že OFF poloha je spojený kontakt a ON jej rozpojí. Tak to při vypínání stroje odvede napětí ze svíčky? A ten kouř z výfuku naznačuje, že se tam něco vznítí. Tak nevím. Když jsem srovnával kompresi s... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 9.7.2010 Jo tak benzín jsem vyměnil. Nic se nezměnilo. Postupoval jsem podle instrukcí, ale bez úspěchu. bez svíčky a vypnuté jsem to protočil a z otvoru po svíčce se rozprašovala směs. Když jsem to chtěl opět zkusit nastartovat tak z výfuku vychází... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 8.7.2010 Zdravím vás a jsem rád, že tu vedete tuhle debatu.
Mám totiž taky problím s tím, že nenastartuju vyžínačku Stihl FS 44. Stejný problém jaký je u vzniku tohoto článku. Jiskru to háže když mám venku svíčku a při startu to vypouští z výfuku obláčky... celý příspěvek > |
 |
Lze využít drtič větví i na ovoce?, 20.9.2009 Mám také tento způsob odzkoušený a je super, jen pod řezací nožovou hlavu přidávám pro jistotu fíbrovou podložku, aby se štáva náhodou nedostala do motoru. |
 |
Stříbrný smrk - černání jehličí, 2.7.2009 Dobrý den.
Máme u domu asi 10 metrový smrk, u kterého se letos z jara začalo objevovat černání jehličí s následným opadáváním.Asi v polovině května se po kmeni producírovala obrovská hejna černých brouků s dlouhýma nohama a kulovitým měkým... celý příspěvek > |
 |
Udírna - návod, 31.3.2009 měl bych zájem nahlednout na fotky té udírny |
 |
|
 |