|
Sekačka Partner - množství oleje, 7.7.2010 Zítra půjdu na zahradu náležitě vybaven. |
 |
Sekačka Partner - množství oleje, 7.7.2010 Ano, samozřejmě. Dneska jsem to udělal snad 100x. Prostě si nejsem 100% jistý, kde ta hladina oleje končí. Pod ryskou min. je tmavší olej, ale od oleje je i tak cca 3 cm nad ryskou max. Ale opravdu je to znát pouze hmatem, že je to mastné. Pouhým... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Sekačka Partner - množství oleje, 7.7.2010 Sekačka to je Partner P51-625CMDW, motor Briggs & Stratton 625 Series.
Olej jsem vysál pomocí té "stříkačky" ze servisní sady. A doléval a doléval. Ten olej je tak světlý, že ho na té měrce ani nevidím. Bál jsem se, abych nezadřel... celý příspěvek > |
 |
Sekačka Partner - množství oleje, 7.7.2010 Zdravím, pořídil jsem si sekačku Partner. Po prvních pěti hodinách provozu jsem vymněnil olej. Vypustil (resp. vysál) jsem starý a začal nalejvat nový olej. Má malinko problém. Asi jsem slepej nebo blbej, ale já prostě na tý měrce nevidím kolik tam... celý příspěvek > |
 |
Zasadit cibule?, 28.6.2010 Zdravím, dostal se mi do ruky nějaký mix okrasných cibulnatých rostlin. Má cenu je dávat do hlíny koncem června? Není už příliš pozdě? |
 |
Pískoviště - čím impregnovat, 17.6.2010 Pořídil jsem dětem malé dřevěné pískoviště. Než ho poskládám, rád bych to nějak naimpregnoval, aby vydrželo co nejdéle.
V obchodě mi řekli, že stačí nějaký lazurovací lak (barva). A doporučili jednu od Balakrylu. Prý má atesty pro nátěr dětských... celý příspěvek > |
 |
Zavařování v mikrovlnné troubě, 16.6.2010 OK, takže to máme výsledky laboratorních testů. A teď co to znamená pro tělo v praxi? Občas si něco v mikrovlnce ohřeju a za těch 37 let, co jsem živ nepozoruji, že by mi chyběl nějaký vitamín. Vlasy ani zuby mi nepadají. |
 |
Hecht 132 ide iba na sytici, 5.6.2010 Tak mám stejný problém :-(
Nahodil jsem křovinořez a jede pouze na sytič. Toto trvalo asi 10 minut. Teď když ho nahodím, tak vůbec nejde do otáček (hlava se téměř netočí) a když přidám plyn (nebo ho nechám chvilku jet), chcípne.
Úplně mě z toho... celý příspěvek > |
 |
Rybíz - nemoc?, 25.5.2010 Zdravím, dnes jsem zjistil, že jeden rybíz má nějaké "divné" listy. Přikládám obrázek. Netušíte, co by to mohlo být? Díky za odpověď.
Obrázek |
 |
Sekání mokré trávy, 15.5.2010 Díky všem za reakce. Pouze malý dotaz. Pokud ten "chcípák" pustím, zhasne motor a musím ho znovu nastartovat. Není možnost poodejít od sekačky a nechat jí, aby motor běžel, ten prostě vždy chcípne jakmile to táhlo pustím a musím ho znovu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Sekání mokré trávy, 15.5.2010 To už vím. Malinko jsem se potloukl v botkách s nějakou plastovou podrážkou. Jel jsem po zadku, v ruce lopatu, přes celou zahradu :-) |
 |
Sekání mokré trávy, 15.5.2010 No, abych se přiznal, mám z toho docela vítr :-))) Moje první benzínová sekačka, zkušenosti žádné. Z manuálu moc moudrý nejsem. Mám tuto sekačku: Partner P51-625CMDW. Nějak mi není jasná ta páčka na levé straně a ty dva velké spínače nebo... celý příspěvek > |
 |
Sekání mokré trávy, 15.5.2010 Přesně to jsem si říkal, Mokrá tráva se bude do koše špatně skládat, tak bych mulčoval. |
 |
Sekání mokré trávy, 15.5.2010 Konečně jsem pořídil benzínovou sekačku, bohužel venku stále prší a prší. Mám se pustit to sekání mokré trávy, hned jak přestane pršet? Nebo to nechat až bude tráva suchá? Jsem naprostý amatér, proto se ptám "trochu" hloupě. Nerad bych... celý příspěvek > |
 |
Krovinorez - poradte, 5.5.2010 Protože nezáleží pouze na motoru? |
 |