Příspěvky uživatele - 127.68

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka Partner - množství oleje, 7.7.2010
Předpokládám, že měrku před měřením dobře utřete a teprve měříte na světle.
Kadeřavost broskvoně, 7.7.2010
To máte pravdu, že každý jsme nějak ujetý. Přesto i Vám(podle Vašich dotazů) slouží pomocníci, na které se já na rozdíl od Vás přes větve stromů nedívám, protože nám hodně pomáhají. Kdo je dobrý pomocník, je u nás vítaným členem rodiny. Ale to jste... celý příspěvek >
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 7.7.2010
V tom bych vědu nehledal, %počet majitelů, dál dost majitelů OM chce dodržet podmínky 7 leté záruky, tak chodí jednou ročně na záruční servis. Co je to stojí je vedlejší. Ale včas vyměněný palivový filtr, preventivně svíčka, vyčištěný karburátor,... celý příspěvek >
Sekačka Partner - množství oleje, 7.7.2010
Neuvádíte typ motoru. Obyčejně to bývá 0,6 ltr, ale do prázdného motoru. Pokud jste doplnil uvedené množství oleje a nevypustil všechen olej, máte jej v motoru moc(kouř, karbony, výkon, znehodnocení oleje, špatné starty, svíčka). Měří se na rovině a... celý příspěvek >
Křovinořez Rigid RPB 4342 B - jsou zkušenosti?, 7.7.2010
Ale pochopil, Vy chcete slyšet mám jej, seče výborně, byl levný, je kvalitní a naprosto se vyrovná těm předraženým. Už jsem těchto... měl v rukách hodně. Když někdo chce nějak zjistit problém a řekne mi název, tak mu odpovídám proč mi nadáváte. Tak... celý příspěvek >
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 7.7.2010
Tak jej používejte, mě to v nejmenším nevadí. Olejem M6A jsem chtěl naznačit, že i nevhodné mazivo nemusí hned znamenat problém. Při spotřebě 1 tuby speciálního tuku na úhlový převod za rok(já ji mám na 2 roky) v ceně do 100,-Kč je podle mě nesmysl... celý příspěvek >
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 7.7.2010
V podstatě souhlasím, neboť dotazy jsou většinou na stroje v záruce, a proto je správnou radou postupovat podle návodu. Po záruce je to jen na majiteli přístroje a je to jeho problém.
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 7.7.2010
Já bych to nedramatizoval. Vše záleží na majiteli. Někdo se podívá na součástku a ví jak a proč tam je. Jiný nedokáže nasadit popruhy. Jak jsem napsal, pokud bude zájem, je snadné to popsat jak z pohledu funkčnosti, tak montáže. Kdo si z kluků... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika