|
Solo nebo Stihl, 17.10.2010 No myslím že zas tak špatná není a tady u nás vím že je mají dva chlapi letos jsem je měl možnost vidět osobně v lese a docela jim to švihalo dobře a co se týče té třídy ano jeto profi a ta cena bych řekl poctivé stroje a dobrá cena.V |
 |
Solo nebo Stihl, 17.10.2010 Omluva to solo je správně SOLO665 aSOLO675SOLO681 takhle jsem to chtěl napsat ještě jednou se omlouvám. V. |
 |
|
 |
Solo nebo Stihl, 17.10.2010 Dobrý večer pánové tady se dohadujete o různých značkách pán se tady ptal SOLO nebo STIHL jelikoš taky vlastním dolmar 7300 hs a naprosto spokojenost tak pán nechť si pořídí to solo protože řady PS6400, PS 7300, PS 7900,a SOLO 656,676 681, JSOU SPOLU... celý příspěvek > |
 |
Oleo-mac není na prd, 29.9.2010 Zlatá slova máte můj souhlas. |
 |
Stáří benzinu do pily, 22.9.2010 Zdravíčko pánové chci se zeptat zda funguje přilytí fuel fit do mixu olejbenzín aby se nerozložil a vydrželo to dlouhou dobu namíchané a použitelné aby nedošlo k zadření pily v návodu píšou že to vydrží až 2 roky u adityxu prej 1 rok má z vás někdo s... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 20.8.2010 Dobrý večer pane ptal jste se na motorovou pilu PS7300HS jak maká jsem sní nad míru spokojený použývám jí převážně na tvrdé a více vzrostlé kmeny její chování při řezu je celkem klidné má velkou sílu tak když se zakousne tak jede nato jak je sylná... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 16.8.2010 Mylí pane co jte zde psal 223.77 z 9.2. 2010 o pilách DOLMAR možná nejste dost normální ani nechci použít pravdivější porovnání ale prosím vás raději sem takové bludy už nepište protože jsme to s chlapama teťka četli je nás tady 6 v partě a stoho... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 16.8.2010 Váš tchán nařeže s OM 962 za 6 roků 100 m3 dřeva a má problémy s dekompresním ventilem a.t.d. já koupil tuto pilu v M. tento rok v únoru a našvihala to samí a ještě našpalkovala jako nic a to jsem porážel kmeny o průměrech i 120 cm3 v případě... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 16.8.2010 Asi jste jedl hodně vtipnou kaši. |
 |
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 10.8.2010 Ahoj lidi mám taky OM 962 a HS 7300 a jsem v celku spokojený s obouma pilama abych pravdu napsal tak nařežu zhruba 80 m dřeva pokácím a nařežu na 30 cm špalky ten oleomac 962 nařeže 70 m a zbytek ty brutaly dolmar a stím oleomacem jsem dokonce káce... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 5.7.2010 Ano měl bych s tímto pánem co zde loni psal tento úryvek souhlasit, kamarád těží s tímto OM 962 již 4 rokem pravda je taková že si nechal viměnit silentbloky v servisu jiné značky za ocelové tam mu bilo zděleno že ho mrzí že mountfield koupil veškerá... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 22.3.2010 Radši mi nepřipomýnejte tu kvalitní husku koupil jsem novou 235 e a nestačil jsem se divit nalitý olej z nádrže kdyš pila stála my vždy vytekl a aby toho nebilo málo tak neš došel benzín musel jsem olej asi 2x dolít aby neběhal řetěz na prázdno... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 21.3.2010 Ahoj chlapi mám 962 OM je to dobrá pila nevím co ty pánové pořad si stěžují přečtěte si na vedlejších stránkách o dolmarech jak jim praskají kryty nebo unovích jak po čtvrtém startu vytrhnou lanka a.t d. nebojte se. |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 21.3.2010 Tak milý pane nevím jakou máte skušenost s oleo macem ale já s husqarnou velice špatnou kdyš jsem řezal tak my dvakrát došel olej a musel jsem ho dolívat olejové čerpadlo údajně automaticky nastaveno a musím do ní lít hustější motorový olej to mě... celý příspěvek > |
 |
Oleo-mac 952, 21.3.2010 Pánové věřte nebo ne ale vlastním skoro 3 roky pilu stihl ms 180 a stalo se mi že se mi strhl jeden šroub ze dvou který drží lištu stalo se to při řezání v lese a vyřešil jsem to tak že jsem šroub z boku na rantlu provrtal aš do plastu a zakotvil... celý příspěvek > |
 |