|
Příspěvky uživatele - 103.255
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Miscanthus zebrinus - vymizelo pruhování, 22.5.2010 Tak Baumax mne vůbec nenapadnul. A přitom jsme tam před odjezdem na chatu kupovali přívěsný vozík. Ach joooo...
Děkuji za radu - určitě se tam podívám. Letos už je možná pozdě, ale zeptat se tam můžu, že? |  | Miscanthus zebrinus - vymizelo pruhování, 22.5.2010 To je nádhera. Bohužel, jsem na chatě v Ledči nad Sázavou. Hned bych přijela - takovou krásu nutně potřebuji podaří
Takže budu hledat dál a snad někde budou tuto trávu mít.
Děkuji
Danica |  |
|  | Miscanthus zebrinus - vymizelo pruhování, 16.5.2010 Konečně jsem našla trávu, kterou hledám už dva roky. Poradíte mi, kde je možné ji koupit? U Starkla jsem se dotazovala a nemají ji. Ani v dalších dvou zahradnictvích není. Moc se mi líbí a chtěla bych jí koupit. KDE
Děkuji
Danica |  | Šeřík nekvete, 8.5.2010 Vyčetla jsem, že se má šeřík ihned po odkvětu silně seřezat. Tak to také dělám a jak koukám, tak i letos krásně pokvete. Sousedka to také tak dělá, ba možná ještě víc a kvete jí rovněž nádherně. |  | Vánoční nebo velikonoční kaktus?, 7.5.2010 Já mám také vánoční kaktus. Moc pěstování květin nerozumím, ale tento kaktus mi každý závidí. Na jaře ho vyndám ven a nechám ho tam až do té doby, než začne mrznout. Moc ho nezalévám. Pak ho vezmu domu a jak dostane pravděpodobně šok, že je opět v... celý příspěvek > |  | Prosím o radu jak napravit chybu, 5.5.2010  Jarmilko, mně se to nezdá tak zlé, jak to teď vypadá. Měla jsem také podobný problém, když si můj manžel usmyslel, že postaví skleník. A protože je veliký kutil, tak to nebyl krásný kupovaný, ale sám do vyrobil. Po dokončení to vypadalo opravdu... celý příspěvek > |  | Co mám na zahradě?, 4.5.2010 Dobrý den, už jste udělala foto keříku? Jsem zvědavá, jestli je to ten co mám já. Je zajímavé, že jsem nikde na našich stránkách na něj nenarazila. Pouze na zahraničních. To je tak vzácný?
Danica |  | Co mám na zahradě?, 3.5.2010  Už se také přikláním k tomu, že je to vrba Salix eleagnos. Na jednom italském serveru jsem našla obrázek, který odpovídá tomu, když jehnědy "uzrají"... |  | Co mám na zahradě?, 3.5.2010 No, ono to vypadá jako jehnědky, to jo. Jenže místo nějakých plodů je z nich nakonec větvička s lístečky. Později nafotím a přidám. Keřík je opadavý a listy pak na zemi úplně zčernají. Jinak ta fotka se sněhem je focená vloni, kdy nám tady napadl... celý příspěvek > |  | Co mám na zahradě?, 3.5.2010 Stanislawe, myslíte web rostliny.net? Ano, tam jsou tyhle moje dvě fotky. Hledala jsem po netu, co to vlastně mám a někde jsem našla, že by to mohl být rakytník vrbolistý a na na netu rostliny.net jsem narazila na název, ale nebyla tam fotka. Zato... celý příspěvek > |  |
|  | Co mám na zahradě?, 3.5.2010 Hmmm, tak to není ono. Je to hodně podobné, ale to co mám na zahradě, je přece jen jiné |  | Rozmnožování růží hřížením, 2.5.2010 Já mám zkušenost, že je lepší nechat růži ještě rok na místě. Na zimu znovu přikrýt větší sklenicí, příp. celou obalím netkanou textilií a teprve další jaro přesazuji. |  | Co mám na zahradě?, 2.5.2010  Přeji krásný májový večer a obracím se na všechny s prosbou o pomoc. Máme na zahradě chaty keř a manžel tvrdí, že je to RAKYTNÍK. Hledala jsem všude možně a našla jenom to, že by to mohl být sice rakytník, ale vrbolistý. Protože teď ještě není plně... celý příspěvek > |  | Účinná dezinfekce proti psí moči, 30.4.2010 Tak tady je každá rada drahá. Při psí školce se s tím asi musíte smířit, nebo naučit pejsky očůrávat jen něco |  | Účinná dezinfekce proti psí moči, 30.4.2010 Pravděpodobně nemáte oplocený pozemek kolem domu /tak jako my/. Nic takového, co by odradilo psa vkročit na Váš neoplocený pozemek, pravděpodobně neexistuje. Jedině pozemek oplotit, nebo udělat živý plot kolem domu, nic jiného 100% účinného... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|