|
Příspěvky uživatele - 242.101
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ochuceni palenky, 25.9.2009 Zkuste ji ochutit medem.
Med se trošku nahřeje (ale opatrně, skutečně jen trochu) aby byl tekutý a vlije se do pálenky - v poměru asi 1 díl medu a 5-6 dílů pálenky. Pak již jen rozmíchat a je možno koštovat. Staré recepty to uvádějí jako lék,... celý příspěvek > |  | Sekačka do 10.000,-, 29.7.2009 Zkuste se ještě podívat po sekačce Jonsered 2147 CMD, nechá se kolem 10000,- také koupit, je s pojezdem a možností mulčování. Vlastním ji druhý rok a jsem velmi spokojen. Ocelový skelet, perfektně sbírá trávu (i vlhkou), neucpává se u koše, při... celý příspěvek > |  |
|  | Je to nemoc, nebo nedostatek neceho, 28.7.2009 Děkuji za radu, jdu koupit zelenou skalici. |  | Je to nemoc, nebo nedostatek neceho, 27.7.2009  Také bych Vás poprosil o radu. Pěstuji révu na pergole, je to snad tzv. "Bago". Réva je 3 roky stará, na jaře přihnojená NPK, během sezóny přihnojovaná zálivkou Kristalonem plod a květ. Je bujnějšího růstu a problém mám se... celý příspěvek > |  | Co pod pletivo?, 4.9.2008 Již delší dobu používám nařezané pásy asi 15 cm ze starého lina. |  | Pila Jonsered CS 2138, 16.6.2008 Jsem vlastníkem této pily dva roky, za tu dobu pořezala cca 25 kubíků dřeva bez jediného problému a šlape jako hodinky. Jedná se o nejslabší pilu této značky a také je třeba s ní takto nakládat a nepřetěžovat ji, pro drobné práce v lese a na zahradě... celý příspěvek > |  | Jonsered LM 2147 CMD, 4.6.2008 Tuto sekačku vlastním asi týden, jednou jsem s ní sekal zahradu a nemám tedy s ní moc zkušeností. Zatím jsem velmi spokojen, motor šlape pravidelně, nedusí se, sběr trávy je výborný. Spotřeba benzínu je nízká. Líbí se mi též čištění sekačky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|